Foto: Vida Press

Andželīnas Džolijas un Breda Pita meita Šilo Džolija atteikusies no sava tēva uzvārda "sāpīgu notikumu dēļ", vēsta "Page Six". Ziņojums par Šilo uzvārda maiņu tika publiskots laikrakstā.

"Kā Šilo advokātam, man ir jāpublicē juridisks paziņojums tāpēc, ka Kalifornijas likums to pieprasa ikvienam, kurš vēlas mainīt savu uzvārdu. Šis juridiskais paziņojums tika publicēts laikrakstā "Los Angeles Times", kā tas tika pieprasīts," skaidro Šilo advokāts Pīters Levīns un piemin, ka presei jārīkojas uzmanīgāk, ziņojot par jaunu cilvēku lēmumiem, kad tie seko pēc "sāpīgiem notikumiem".

Jauniete vēlas nomainīt savu vārdu no Šilo Nuvela Džolija-Pita uz Šilo Nuvela Džolija. Maijā, kad meitenei palika 18 gadi, viņa iesniedza pieteikumu, lai juridiski atteiktos no uzvārda "Pita".

Tajā pašā mēnesī arī viņas 16 gadus vecā māsa Vivjena Amerikas teātra žurnālā tika pierakstīta kā Džolija nevis – Džolija-Pita.

"New York Post" centies sazināties arī ar Pita pārstāvi, bet atbildi nesaņēma.

Breds Pits esot zinošs par situāciju un meitas atteikšanos no viņa uzvārda. Pitam tuvs avots atklājis, ka viņam pietrūkst savu bērnu un katru dienu pēc viņiem ilgojas.

Taču Šilo un Vivjena nav vienīgās, kuras atteikušās no tēva uzvārda. Zahāra savā universitātes biedrībā arī zināma kā tikai Zahāra Mārlija Džolija. Un 2021. gadā tika ziņots, ka 22 gadus vecais dēls Medokss arī neizmanto "Pits" kā savu uzvārdu neoficiālajos dokumentos, bet tā vietā izmanto "Džolijs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!