Foto: Privātais arhīvs

Krievijas estrādes spīdekļi Jūrmalā dzīvo gana noslēgti, taču, kā atklāj abu senā draudzene Laima Vaikule, pāris pie viņas reizēm ierodoties, lai aprunātos.

Laima, lai sagādātu pārsteigumu, neatklāj detaļas par to, vai Alla un Maksims ieradīsies uz viņas festivālu "Laima Randezvous Jūrmala 2024". Taču dziedātāja Vaikule žurnālam "Privātā dzīve" pastāstīja, ka ar Krievijas estrādes primadonnu Allu Pugačovu un humoristu Maksimu Galkinu šogad Jūrmalā sastapusies vairākkārt, kopā ārpus mājas gan viņi dodas reti. "Galvenokārt tiekamies pie manis mājās Jūrmalā. Mēs jauki pavadām laiku runājoties."

Arī garāmgājēji un aculiecinieki pamanījušies iemūžināt pāra gaitas ārpus mājas. Aculiecinieku video klāstīts, ka pāra iziešanas notikušas šogad un tajos redzams, kā Alla kopā ar bērniem pastaigājas pa kādu no Jūrmalas ielām un dodas romantiskā pastaigā ar vīru gar jūras krastu.

Pagaidām skaidri zināms, ka ģimene šeit pavadīs laiku vismaz līdz augusta vidum.

Galkins gan Latvijā lieki laiku netērē un apgūst latviešu un arī lietuviešu valodas, kā arī uzlabo angļu un franču valodas prasmes. Laima stāsta: "Viņš latviešu valodas mācīšanos uztver ļoti nopietni, apgūstot to pie skolotāja."

"Delfi" jau vēstīja, ka Alla Pugačova ar bērniem pārcēlusies uz Latviju. Kopš 2022. gada februāra, kad Krievija iebruka Ukrainā, dziedātāja kopā ar savu vīru komiķi Maksimu Galkinu un abu bērniem pameta Krieviju, pārceļoties uz Izraēlu, vēlāk viņa pārcēlusies uz Kipras pilsētu Limasolu, taču tagad Pugačova pārvākusies uz Latviju kopā ar bērniem. Vēlāk dziedātājai pievienojies arī vīrs.

Visu rakstu par to, kā pārim klājās Jūrmalā, lasi "Privātā dzīve" 23. jūlija numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!