Foto: Publicitātes foto

Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Liene Ušakova devusies uz kartinga trasi kopā ar draudzeni. Sarunas laikā Liene dalās savās pārdomās par autovadītāja apliecības nepieciešamību, kā arī atklāj, kādēļ tiesības viņai nekad nav bijušas un, iespējams, nekad arī nebūs.

Liene Ušakova sarunā atzīst, ka nekad neesot izjutusi īpašu interesi nokārtot autovadītāja apliecību, kaut arī nenoliedz, ka šāds solis būtu bijis noderīgs. "Nu, ja man ir vēlme braukt, es piesēžos pie stūres un braucu pa meža ceļu. Man nekad nav bijusi vēlme vai pat doma kārtot tiesības. Bet šobrīd ir mazliet žēl, ka jaunībā tās nenopirku, kad tas bija iespējams."

Nedaudz apdomājot efektīgā Ušakova tomēr uzdod jautājumu – kāda jēga no tā, ja nemāk braukt? "Tāpat diez vai būtu nopirkusi, es esmu pārāk skopa. Es to naudu būtu labāk notrallinājusi skaistumkopšanā vai kleitās."

Liene spriež, ka varētu uztaisīt dokumentālo filmu par to, kā nebraukt. "Tieši par mani. Protams, man patīk vizināties, taču man tas ir līdzīgi kā braukt ar riteni. Man patīk lēnām, neesmu viena no tām, kurām patīk trakot. Es esmu sēdējusi pie stūres. Pirmo reizi sēdēju pie stūres ļoti daudz gadus atpakaļ kāda ziemīgā vakarā, kad kāds latviešu aktieris man mācīja braukt ar bembi. Man liekas, ka man sanāca normāli. Vismaz toreiz tā likās. Vai tas bija automāts vai manuāls, kas to lai zina. Par to leģendas klusē, bet tas bija forši," atklāj Liene Ušakova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!