Foto: Privātais arhīvs

"Šodien apprecējos ar skaistāko līgavu pasaulē!" sociālajos tīklos dalās šefpavārs un uzņēmējs, "Pica Lulū" līdzīpašnieks Elmārs Tannis, kurš 26. jūlijā mija gredzenus ar mīļoto sievieti Ilonu Liepiņu, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Ar sievu Tannis aptuveni pirms četriem gadiem iepazinies Līgatnē. Abi satikušies pavisam nejauši, taču uzreiz uzdzirkstījušas simpātijas. Ilona kādā intervijā atzinusi, ka Elmārs viņu savaldzinājis ar brīnišķiem uzmanības apliecinājumiem – atstājis mīļas dāvaniņas uz viņas mašīnas, dāvinājis ziedus un saldumus, vēlāk lutinājis ar kafiju gultā.

Jaunais pāris apprecējies Mālpils muižā – līgavu pie altāra veda viņas dēls. Ilona bija tērpusies līdz zemei garā, elegtantā kleitā, bet Tannis klasiskā uzvalkā. Greznās telpas rotāja saskaņotas, baltas dekorācijas, bet jaunlaulātie pie kāzu svinību viesiem ieradās baltas krāsas retro kabrioletā, žvadzot aizmugurē piesietai bundžu virtenei.

Elmāram Tannim šī ir otrā laulība. Ar pirmo sievu un savu triju bērnu māti Ilzi Tanni šefpavārs bija kopā 18 gadus, laulība izira pirms 11 gadiem.

Vairāk par kāzām lasi "Kas Jauns" 30. jūlija numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!