Foto: Privātais arhīvs

Latvijas izlases hokejists Kristiāns Rubīns šovasar sociālajos tīklos publicējis laimīgo vēsti – viņš bildinājis savu izredzēto. Samanta Saule ir liepājniece, skaistumkopšanas speciāliste uzacu jomā un salona "Sama" īpašniece. Žurnālam "Kas Jauns" Rubīns atklāj, ka ar mīļoto ir kopā jau divus gadus un pošas kāzām tepat Latvijā.

Hokejists ar savu izredzēto ļoti lepojas un uzsver, ka abus vieno tieši mērķtiecība. "Tā kā pats esmu tendēts uz attīstību, šo īpašību ļoti augsti vērtēju arī savā līgavā. Viņa ir cilvēks, kuram ir savi mērķi, vīzija." Viņš stāsta, ka Sama jau septiņus gadus vada skaistumkopšanas biznesu un vienmēr ir viņam blakus, atbalstot hokejā. Viņa ir arī Latvijā pirmās un pagaidām vienīgās uzacu meistariem domātās grāmatas autore.

Pāris iepazinies negaidīti. Samanta žurnālam atzīst, ka pirms iepazīšanās ar mīļoto nav bijusi sporta fane un nemaz nav zinājusi, ka ir tāds hokejists Kristiāns Rubīns. Abi satikušies pasākumā Rīgā. Samanta bija draudzeņu kompānijā – kopā svinēja svētkus.

"Pēkšņi, ieraugot vienu puisi, visas lēca gaisā, sajūsmā saukdamas: "Re, kur Kristiāns Rubīns!" Viņš gāja mums garām, meitenes ļoti sapriecājās, un pēc tam uzzināju, ka viņš ir Latvijas izlases hokejists." Tad arī abi viens otru pamanīja. Pirmais, kas Samantai iekrita acīs, ka Rubīns ir ļoti izskatīgs, stalts un sportisks vīrietis. "Pēc pasākuma viņš mani uzrunāja, komunikācija turpinājās sociālajos tīklos. Drīz vien abi sapratām, ka kaut kas tur ir."

Samanta stāsta, ka bildināšanas brīdī viņa bija pārsteigta, lai gan iepriekš nojauta, ka tas varētu notikt. Rubīns mīļotās roku lūdzis 5. jūnijā Lisabonā, pie Jēzus Kristus statujas. "Rokas trīcēja, sirds sitās, un tajā pašā laikā pārņēma ļoti liela laimes sajūta. Protams, teicu viņam "jā!" stāsta līgaviņa.

Vairāk lasi "Kas Jauns" 30. jūlija numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!