Foto: AP/Scanpix/LETA

Laimas Vaikules rīkotajā festivālā "Laima Rendezvous Jūrmala’24" otrajā dienā, 27. jūlijā uzstājās arī šī gada Eirovīzijas zvaigzne Nemo jeb īstajā vārdā Nemo Metlers. Nemo pārvietojās apsargu pavadībā, kas strikti mūziķi uzraudzīja, šonedēļ raksta "Kas Jauns".

Latvijā Nemo viesojās pirmo reizi, un jaunā dziedātāja mēģinājuma laikā Dzintaru koncertzālē nevarēja nedz fotografēt, nedz filmēt. Arī uzstāšanās laikā mūziķi nedrīkstēja bildēt ilgāk par piecām minūtēm. Pēcāk dziedātājs sniedza autogrāfus faniem un neatteica arī kopā nofotografēties.

Koncerta tiešraidi varēja vērot platformā "YouTube", bet, kad uzstājās Nemo, tā pārtrūka. Tas notika dziesmas vidū – brīdī, kad duetā bija nodziedājusi Vaikule un sākās Nemo daļa. Tiešraide atjaunojas pēc divarpus dziesmām.

@eurovisionstars Nemo perfomed The Code in Jurmala, Latvia, at Laima Vaikule Festival 🎶 @nemothingsss #nemothings #eurovision #thecode #jurmala #eurovision2024 ♬ original sound - Marina ✨ Eurovision Stars
@olivija_owl #латвия #latvija #jurmala #laimavaikule #nemo ♬ оригинальный звук - Агния

24 gadus vecais Nemo no Šveices ar priekšnesumu "The Code" šogad plūca uzvaras laurus Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. Jau ziņojām, ka nākamā gada 10. aprīlī Nemo uzstāsies Latvijā, koncertzālē "Palladium". Kā sola rīkotāji, koncerts būs dažādu mākslinieka pārstāvēto mūzikas žanru sinerģija, ko papildinās iespaidīgi šova elementi. Par to vari lasīt šeit.

Vairāk par Nemo uzstāšanos festivālā vari lasīt "Kas Jauns" 30. jūlija numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!