Foto: Vida Press

Holivudas zvaigzne Dženifera Anistone nedēļas nogalē nonāca visai nepatīkamā situācijā. Māksla prasa upurus – kā redzams video ierakstos un fotogrāfijās, viņai bija jāiztur eļļas šļāciens, filmējot ainu seriālam.

Izrādās, ka šis video sākotnēji pat izraisījis milzīgu ažiotāžu starp Anistones faniem, kuri prātoja, vai slavenajai aktrisei nav uzbrukuši reāli protestētāji. Tomēr, nē, video tika uzņemts, filmējot ainu populārajam seriālam "The Morning Show".

Fotogrāfijās un video, kurās redzama populārās aktrises varone Aleksa, viņa dodas cauri protestam, kad kāds nezināms uzbrucējs viņu aplej ar taukainu melnu šķidrumu. Ģērbusies baltā blūzē bez piedurknēm un gaišas krāsas biksēs, sievietes glaunais tērps tika pilnībā sabojāts.

Kadros iemūžinātā zvaigzne izskatījās manāmi neapmierināta un dusmīga, jo darvai līdzīgā viela klāja ne tikai viņas apģērbu, bet arīdzan matus un rokas. Bet, neraugoties uz nepatīkamo situāciju seriāla ainā, Anistone saglabāja nosvērtību un profesionalitāti. Pēc tam, kad režisors teica "Cut", viņa bija redzama jokojam ar aktieriem un filmēšanas komandu.

Pagaidām nav skaidrs, pret ko protestētāju grupa iestājas seriālā, taču uz zīmēm bija rakstīts: "Iznīcības sacelšanās", "Degviela nogalina" un "Klimata ārkārtas situācija".

Apple TV+ drāma nesen ieguva vairākas "Emmy" nominācijas, tostarp par izcilu drāmas seriālu un izcilu galveno aktrišu darbu. Atzinību guva gan Anistone, gan viņas kolēģe Rīsa Viterspūna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!