Foto: Miks Sels

Izcilajam Latvijas hokeja aizsargam Uvim Balinskim šis ir īpaši labs gads – godam nopelnīts Stenlija kauss, kā arī nupat – 26. jūlijā – nosvinētas kāzas ar mīļoto Ievu.

Lai gan jaunlaulātie par lielo notikumu nav pārāk runīgi, acīgākie "Instagram" lietotāji nevarēja nepamanīt, ka aizvadītajā nedēļā sociālā tīkla īsstāstos parādās kāzu fotogrāfijas, ar ko dalās viesi. Tāpat arī Uvja mīļotā Ieva mainījusi savu lietotājvārdu, nepārprotami liekot noprast, ka ir mainījusi uzvārdu – @balinskaieva.

Ievas draudzenes "Instagram" publicējušas arī fotogrāfijas no vecmeitu ballītes, kurās atzīmēta Ieva. Ballīte, spriežot pēc foto atskaitēm, notikusi disko stilā. Bildēs redzama arī hokejista Rodrigo Ābola sieva Paula Ābola. Draudzene Beāte raksta: "Ievas pēdējais disko pirms gredzena! #ievasieva".

Šodien, 31. jūlijā, abu sociālo tīklu kontus izdaiļo apstiprinājums, ka tieši 26. jūlijā mijuši gredenus, atrādot arī kāzu dienu momentus, kuros Ieva redzama baltā kāzu kleitā, bet hokejists melnā uzvalkā. Bildes uzņēmis kāzu fotogrāfs Miks Sels. Savukārt svinība vieta bijusi atpūtas kompleksā "Losbergi", kas atrodas ainaviskā un vēsturiskā Latvijas vietā starp Kurzemi un Zemgali, Vītiņu pagastā.

Pēc čellistes Madaras Fogelmanes ieraksta sociālajos tīklos zināms, ka kāzās piedalījusies arī viņa, tāpat arī aktieris un mūziķis Mārtiņš Upenieks, kā arī kāzu vadītājs Kaspars Breidaks. Madara raksta: "Uvis ar Ievu šodien precējās. Tik jauki pārsteigumi bija satikt Mārtiņu Upenieku un Kasparu Breidaku šajās kāzās līdzās manam čella skanējumam."

Uz "Delfi" vaicājumu, kā tika aizvadīta skaistā diena un kur un kā noticis bildinājums, Ieva Balinska atbild: "Esam kopā jau vairāk nekā astoņus gadus. Kopā dzīvojam Floridā. Bet, tā kā Uvis ir publiska persona, ir lietas, piemēram, bildinājums, ko ļoti gribam paturēt tikai pie sevis."

Jūnija beigās, kad NHL Stenlija kausa izcīņas finālā ventspilnieka Uvja Balinska pārstāvētā hokeja klubs Floridas "Panthers" ar 4:3 pārspēja Edmontonas "Oilers", izcīnot čempiontitulu pirmo reizi kluba vēsturē, sieviņa Ieva publicēja kādu atklāsmi.

"2024 vs 2017. Laiks, kad lielākais sapnis bija Latvijas hokeja izlasē, laiks, kad šķita – spēlēt uz hokeja lielākās skatuves ir kas tāls un nesasniedzams, laiks, kad skatījāmies finālus kopā... Paldies "Panthers" organizācijai, ka ļaujat piepildīt mūsu ģimenes sapņus, ļoti novērtējam katru doto iespēju!"

Jau vēstīts, ka Uvis Balinskis otrdien, 30. jūlijā, Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus hallē atrādīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!