Foto: Virgīlijs Skuodas

Jau no paša sākuma seriāls "Tunelis" spējis aizraut ar negaidītiem sižeta pavērsieniem un cietuma intrigām, kas mijas ar aizkustinošiem dzīvesstāstiem un mīlestības līkločiem. Pašlaik Latvijā un Lietuvā tiek uzņemta seriāla ceturtā sezona, kas pie "Go3" skatītājiem nonāks jau šoruden, vēsta TV3 pārstāvis Kārlis Pozņakovs.

"Tuneļa" trešā sezona pārsteidza ar jauniem pavērsieniem – seriālā pirmo reizi tika apskatīta sieviešu cietuma sižeta līnija, ko iedzīvināja aktrises Maija Doveika un Iveta Pole. Seriāla veidotāji atklāj – ceturtā sezona sāksies ar to, ka galvenie varoņi Kārlis (Andris Bulis) un Džeina (Maija Doveika) ar laivu mēģina bēgt uz ārzemēm, taču kārtējo reizi saskaras ar negaidītiem šķēršļiem un jauniem izaicinājumiem. Spraigo sižetu papildinās gleznainas Latvijas un Lietuvas jūras piekrastes ainas.

"Pēc veiksmīgās trešās sezonas, mēs nedrīkstējām latiņu nolaist zemāk, tāpēc ļoti ilgi strādājām pie ceturtās sezonas scenārija idejām un rūpīgi izvēlējāmies vietas, kur notiks filmēšana. Ilgi domājām, vai prasīt scenāristiem, lai atkal mūs iesprosto cietumā, vai tomēr bēgsim brīvībā. Galu galā izvēlējāmies zelta vidusceļu – skatītājiem būs iespēja ielūkoties gan cietuma ikdienā, gan novērtēt dabas skaistumu vairākās Latvijas un Lietuvas vietās," pastāstīja kompānijas "Seriālu mājas" vadītāja un producente Ieva Salceviča.

Jaunajā sezonā ekrānā uzmirdzēs gan iepriekšējās sezonās iepazītie aktieri un viņu atveidotie tēli – gan Andris Bulis (Kārlis), Maija Doveika (Džeina), Krišjānis Salmiņš (Haralds) R. Dovidaitis (Boss), Kaspars Gods (Ēvalds) Artis Drozdovs (Nils), Anna Šteina (Sveta), Intars Rešetins-Pētersons (Ernests), kā arī šajā seriālā iepriekš neredzēti, bet Latvijā labi zināmi aktieri – Ģirts Ķesteris, Evija Krūze, Jānis Āmanis un citi. Viņi šajā dinamiskajā, neatslābstošas spriedzes un adrenalīna pilnajā sezonā ienesīs vēl vairāk krāsu un intrigu, sola seriāla veidotāji.

"Mēdz teikt, ka filmām vai seriāliem reti izdodas pārspēt pirmo sēriju vai sezonu. Biju jau atvadījies no sava varoņa pēc trešās sezonas beigām, taču biju patīkami pārsteigts, kad uzzināju, ka "Tunelis" turpināsies. Ceturtā sezona tiešām solās būt aizraujoša – noteikti ir vērts uzgaidīt," saka galvenās lomas atveidotājs Andris Bulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!