Foto: Vida Press

29 gadus vecā Bjanka Cenzori visiem labi zināma ar saviem atkailinošajiem tērpiem. Viņas devīze pavisam noteikti ir: "jo mazāk apģērba, jo labāk". Tāpēc nav nekāds brīnums, ka, dodoties vienatnē iepirkšanās braucienā, viņa bija tērpusies caurspīdīgā kleitā, kas, šķiet, bija izgatavota no zeķu materiāla.

Caurspīdīgais materiāls ļāva ļoti labi pamanīt viņas ādas krāsas stringus un atklāto dibenu. Tiek lēsts, ka viņai nebija krūštura, lai gan fotogrāfiem neizdevās viņu pilnībā iemūžināt no priekšpuses.

Jau rakstījām, ka Kanjem pārmet sievas pārveidošanu par bijušās radikālu versiju. Un, starp citu, Cenzori provokatīvais stils ir radījis zināmas bažas pat viņas ģimenei un draugiem, tiek mēļots, ka viņa ir zaudējusi savu unikalitāti. Martā kāds avots izdevumam "Page Six" nāca klajā ar savu versiju, proti, "viņa vienkārši rīko šovu, kad kopā ar vīru iziet sabiedrībā".

Un ar to viss nebeidzas!

Tomēr tas viss nav palicis bez sekām! Drosmīgās izpausmes ir saņēmušas pretreakciju no kritiķiem, kuri apsūdz Kanje, ka viņš savu sievu izrāda kā trūcīgi ģērbtu "seksa mājdzīvnieku". Un, izrādās, ka pat vietējie restorānu īpašnieki ir apņēmušies liegt viņiem apmeklēt viņu restorānus, ja pāris turpinās valkāt šāda veida apģērbus.

"Tiesa, cilvēkus mulsina Bjankas radošums," sacīja iekšējā informācija. "Viņa ir fenomenāla personība, fenomenāla aktrise, kas spēj (pat ar savu apģērbu!) izklaidēt publiku."

Cita Bjankai tuva persona zināja teikt, ka, pavadot laiku kopā ar Vestu, viņa "strādā", bet, esot savā dzimtenē, viņa uzvedas un ģērbjas kā veca Bjanka.

Viņas draudzene sacīja: "Ja paskatāmies, ko prese raksta par Cenzori un Vestu, varētu padomāt, ka viņi abi ir zaudējuši prātu, tāpēc bija patīkami redzēt viņu kopā ar ģimeni tādu, kādu mēs viņu atcerējāmies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!