Foto: Shutterstock

2023. gadā izdotā Spīrsas autobiogrāfija "Sieviete manī" (The Women in Me) nu gaida savu iznācienu uz lielajiem ekrāniem. Uzņēmums "Universal" ir ieguvis tiesības uz popzvaigznes dižpārdokli un veidos filmu kā biogrāfiju par Spīrsas dzīvi. Tās režisors būs "Traki bagātie aziāti" veidotājs Džons M. Ču, vēsta CNN.

Platformā "X" Spīrsa pauda sajūsmu par gaidāmo filmu, sakot, ka producents Marks Plats veidojis arī citas viņas mīļākās filmas.

Vēl gan nav nekādas oficiālas informācijas, vai arī pati Britnija piedalīsies filmā, tomēr CNN kāds Spīrsai tuvs cilvēks teicis, ka viņa iesaistīsies projektā.

"Sieviete manī" tika publicēta pērnā gada oktobrī, un vēsta par Spīrsas dzīvesstāstu no pašas popzvaigznes skatījuma. Tajā autore iedziļinājusies ceļojumā no pirmsākumiem Misisipi līdz pasaules slavai, attiecībās ar dēliem, ticībā un savas brīvības atrašanā.

Pēdējos gados Spīrsa ir bijusi atklāta par savu bērnību un sarežģītajām attiecībām ar ģimeni, kam pievērsīsies arī ekranizācija. "Uzrakstīta ar izcilu vaļsirdību un humoru, Spīrsas revolucionārā grāmata izgaismo mūzikas un mīlestības noturīgo spēku un to, cik svarīgi sievietei stāstīt savu stāstu pēc saviem noteikumiem," teikts "Universal" aprakstā. Nekādas sīkākas detaļas par filmu vēl nav zināmas.

Audio versija grāmatai bija aktrises Mišelas Viljamsas ierunāta, un kļuva par visātrāk pārdoto audiogrāmatu amerikāņu izdevējbiedrības "Simon & Schuster’s" vēsturē. Tā arī bija visvairāk klausītā audiogrāmata platformā "Spotify" 2023. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!