Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA

Andželīnas Džolijas un Breda Pita dēls Pakss izrakstīts no intensīvās terapijas nodaļas pēc avārijas ar savu elektrisko velosipēdu. Tiek lēsts, ka 20 gadus vecajam jaunietim priekšā ilgs atveseļošanās posms, jo viņš guvis nopietnas traumas.

Tiesībsargājošajās iestādēs pastāstīja, ka Pakss 29. jūlijā ap pulksten 17 – sastrēgumstundā – uz intensīvas satiksmes ielas Losandželosā, tuvojoties sarkanajai gaismai, ietriecies krustojumā apstājušās automašīnas aizmugurē. Viņš trieciena brīdī guvis galvas traumu, jo, kā izrādās, nebija valkājis ķiveri.

Kāds cits avots pastāstīja, ka netālu dzīvojošie aculiecinieki sākotnēji uzskatījuši, ka Pakss ir gājis bojā avārijā, jo bez dzīvības pazīmēm gulējis uz zemes. Tikai pēc tam, kad notikuma vietā ieradās mediķi, Pakss atguvis samaņu.

Viņš nekavējoties tika nogādāts tuvējā slimnīcā pēc tam, kad sūdzējās par galvas traumu un sāpēm gūžā.

Tāpat informācijas avots zināja teikt, ka Pakss un Andželīna ir ļoti pateicīgi par pirmās palīdzības sniedzēju ātro un dzīvību glābjošo rīcību un izcilo medicīnisko aprūpi, ko viņš saņēmis. Džolija joprojām ir līdzās savam dēlam, tāpat arī viņa pārējie brāļi un māsas. Avots norādīja, ka viņi visi ir bijuši ciemos un palīdzējuši.

Portāls "Page Six" ziņo, ka šī nebija pirmā reize, kad jaunietis ir iesaistīts negadījumos ar divriteņu un četru riteņu transportlīdzekļiem.

Kas attiecas uz Paksa tēvu Bredu, 60 gadus vecā aktiera pārstāvis atteicās sniegt komentārus, kad portāls "DailyMail" jautāja, vai viņš plāno apmeklēt savu dēlu slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!