Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 5. augustā, ar pirmo dalībnieku ierašanos greznā villā sācies vasaras karstākais iepazīšanās šovs "Karsti. Krēta", kas priecēs skatītājus gan aizraujošās epizodēs darba dienu vakaros kanālā TV3 un "Go3", gan arī 24 stundu tiešraidē televīzijā "Go3". Šova veidotāji piedāvā iepazīties ar pirmajiem sešiem drosminiekiem, kuri piekrituši pikantajai vasaras avantūrai.

Šova dalībniekiem no skatītāju uzmanības patverties nebūs iespējams, jo kameras 24 stundas diennaktī "Go3" televīzijas tiešraidē no 5. līdz 25. augustam sekos līdzi katram dalībnieku solim, kašķim un skūpstam. Kā vēsta TV3, karstāko dienas notikumu kopsavilkums un tiešraidē vēl neredzēti kadri, kas filmēti ārpus villas sienām, būs pieejami 20 sērijās gan kanālā TV3, gan televīzijā "Go3" no 5. augusta līdz 5. septembrim no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 21.10.

Skatītāji vairākas reizes dienā varēs balsot par saviem favorītiem un noteikt, kurš vairākas naktis varēs pavadīt luksusa apartamentos, līdzi ņemot vēl vienu šova dalībnieku. "Go3" tiešraides laikā būs iespēja uzdot dalībniekiem jautājumus, dot dažādas norādes un ieteikt karsto dienas tēmu. Sazināties ar dalībniekiem varēs pa telefonu 20707722, sūtot SMS vai izmantojot "WhatsApp" aplikāciju.

Oskars (32)

Foto: Publicitātes foto

Oskars ir harismātisks un mērķtiecīgs vīrietis, kurš pēdējos desmit gadus dzīvo Londonā, bet sirdī ir īsts latgalietis. Neskatoties uz piedzīvojumiem un attiecību pieredzēm ārzemēs, Oskars tomēr ir pārliecināts, ka viņa īstā mīlestība ir kaut kur Latvijā. Oskaram Latgalē pieder īpašums, kuru viņš, pelnot naudu ārzemēs, ir gandrīz pilnībā atjaunojis un būtu gatavs atgriezties dzimtenē, ja atradīs īsto meiteni, ar kuru veidot ģimeni. Oskars piecas dienas nedēļā apmeklē sporta zāli, saglabājot sevi formā un uzturot pozitīvu enerģiju.

Oskars novērtē patiesas attiecības un sirsnību. Viņš arī vēlas uzlabot Latvijas demogrāfijas līmeni, ģimenē izauklējot vismaz trīs bērnus, un, lai šo sapni īstenotu, uzskata, ka viņa sirdsdāmai būtu jābūt ne vairāk kā 34 gadus vecai. Oskaram nepatīk dāma, kura neļautu viņam ar draugiem paskatīties futbolu vai aiziet uz krogu. Viņa harisma un enerģija padara Oskaru par ideālu partneri jaunkundzei, kas meklē piedzīvojumus, jautrību, mīlestību un ir gatava nopietnām attiecībām.

Laura Ļ. (25)

Foto: Publicitātes foto

Laura ir simpātiska un mērķtiecīga permanento uzacu meistare, kura strādā ar lielu aizrautību un precizitāti. Darbs ir viņas sirdslieta, kas vienlaikus prasa daudzas ar sieviešu kārtas klientēm aizvadītas darba stundas. Ārpus darba Lauras dzīve neapstājas, viņa ir nemitīgā kustībā, jo uzskata, ka sēdēšana mājās ir lieka laika tērēšana. Viņas mīļākā nodarbe ir doties garās pastaigās ar draugiem, sportot un arī dejot, izbaudot aktīvu dzīvesveidu un piedzīvojumus.

Laurai patīk sevi izaicināt, par ko liecinot arī viņas dalība šovā. Laura ir meitene ar spēcīgu raksturu, kura nebaidās teikt, ko domā, un vienmēr ir gatava nepārprotami pamatot savus uzskatus un principus. Laura vēlas satikt puisi, kurš zina, ko vēlas dzīvē, un kurš nebaidās tiekties uz saviem mērķiem. Neatkarība un pašapziņa padara Lauru par dāmu, kura meklē tikai un vienīgi patiesu un stabilu partnerību. Vai šovā Laura atradīs to īpašo puisi, ar kuru kopā veidot nākotni?

Eduards (30)

Foto: Kristaps Liepa

Eduards jau četrus gadus ir mīlošs tētis savai meitiņai. Eduards ir bijis precējies (starp citu, viņu šovā pieteica bijusī sieva, ar kuru izveidojušās draudzīgas attiecības), bet nu jau gandrīz gadu ir brīva puiša statusā un jūt, ka pienācis laiks atvērt savu sirdi un ļauties jaunam mīlas piedzīvojumam.

Eduards strādā apsardzes jomā, bet, neskatoties uz šķietamo skarbas profesijas izvēli, ir komunikabls, mīļš, draudzīgs un ar plašu sirdi. Pēc horoskopa viņš ir Dvīnis, un tas izskaidrojot viņa daudzpusību un spēju pielāgoties dažādām situācijām.

Eduards bieži ir draugu kompānijas dvēsele un jautrības uzturētājs pasākumos, kurš vienmēr gatavs iedvesmot un izklaidēt apkārtējos. Eduarda pieredze laulībā ir devusi viņam dziļāku izpratni par attiecībām un mīlestību. Pēc gandrīz deviņiem laulībā pavadītiem gadiem viņš uzskata, ka ir gatavs sākt jaunu dzīves posmu un atrast dāmu, ar kuru izveidot patiesas un stabilas attiecības. Eduards meklē partneri, ar kuru kopā baudīt dzīvi, piedzīvojumus un izaugsmi.

Nadīna (23)

Foto: Publicitātes foto

Nadīna ir zobārsta asistente un topošā mediķe, kura šobrīd dzīvo Rīgā. Viņas dzīve ir pilna ar dinamiku un aizrautību, jo Nadīna ir atvērta un komunikabla persona, kurai patīk cilvēki un atrašanās uzmanības centrā – viņas talants ir rast prieku ikdienas sīkumos un padarīt ikvienu mirkli neaizmirstamu. Nadīna darbojas tautas teātrī, dzied un dejo tautas dejas, kā arī vada pasākumus. Kā pati saka – viņa dievina skatuvi, un skatuve dievina viņu. Nadīnas ikdiena esot kā īsts piedzīvojums, tāpēc viņa ilgojas satikt puisi, kurš tiktu viņai līdzi, bet spētu arī jauno dāmu maigi piebremzēt, lai kopā izbaudītu romantiskus mirkļus.

Nadīna pastāvīgi meklē jaunus izaicinājumus, kas bagātinātu viņas dzīvi un atvērtu jaunus horizontus. Dalību šovā Nadīna uzskata par lielisku iespēju, lai izaicinātu sevi un vienlaikus iepazītos ar jauniem, pievilcīgiem un no attiecībām (pagaidām) brīviem puišiem.

Jānis (26)

Foto: Publicitātes foto

Nereālais Bērziņš jeb Jānis Bērziņš – tā sevi dēvē 26 gadus jaunais Rohits Gupta no Indijas, kurš jau vairāk nekā četrus gadus dzīvo Latvijā un ir sajūsmā par savu jauno mājvietu. Jānis ir iemīlējis Latviju, tās kultūrā un cilvēkus, un viņa lielākais sapnis ir atrast sev latviešu tautumeitu, ar kuru dzīvot "ilgi un laimīgi".

Jānis ir studējis Ventspils augstskolā un šobrīd strādā IT nozarē, paralēli veidojot savu tēlu internetā. Viņš ir ļoti sirsnīgs un atklāts puisis, kurš smejas skaļāk un, iespējams, kaislīgāk par visiem. Viņš noteikti tiks pamanīts jebkurā kompānijā. Viņa dzīvesprieks un entuziasms ir īpaši lipīgs, un draudzīgā daba padara Jāni par cilvēku, ar kuru ir prieks būt kopā.

Jāņa aizrautība ar Latvijas kultūru un viņa vēlme iepazīt visu jauno padara viņu par ideālu kandidātu, kurš spēs radīt neaizmirstamus piedzīvojumus ar savu nākamo partneri, esot maigs un saprotošs partneris. Jānis ir cilvēks, kurš nebaidās būt viņš pats un izstarot pozitīvu enerģiju, piesaistot sev līdzīgi domājošus cilvēkus. Vai viņam izdosies šovā sastapt savu ideālo latviešu tautumeitu un piepildīt savu sapni?

Laura B. (20)

Foto: Publicitātes foto

Laura ir dzīvespriecīga un piedzīvojumiem atvērta sieviete. Viņai patīk ballēties un izklaidēties kopā ar draugiem. Laura ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, kura ar sekotājiem regulāri dalās savos piedzīvojumos un ikdienas mirkļos. Viņas galvenais ienākumu avots ir "OnlyFans", kur jaunā dāma nebaidās publicēt pikantākas bildes un video, demonstrējot pašpārliecinātību un pievilcīgo augumu.

Laura uzskata, ka sabiedrībai būtu jākļūst atvērtākai un pieņemošākai šajā sakarā un jāļauj bez jebkāda nosodījuma vai aizspriedumiem ikvienam darīt to, ko cilvēks vēlas. Laura dalību šovā uzskata kā piedzīvojumu un iespēju parādīt sevi plašākai publikai, kā arī vietu, kur satikt jaunu simpātiju. Viņa ir gatava savaldzināt un tikt savaldzināta!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!