Foto: Solovjovs.vilnis/Instagram

11. jūlijā "apprecējies" pirmais vīriešu skaistumkonkursa "Misters Latvija" uzvarētājs Vilnis Solovjovs (attēlā pa kreisi), šonedēļ vēsta "Kas Jauns". Viņš tuvāko cilvēku lokā pie notāra Rīgā mijis gredzenus ar savu mīļoto vīrieti, ārsta palīgu feldšeri Viktoru Kurmi. Tomēr sakarā ar gatavošanos gūžas kaula endoprotezēšanai kāzas atliktas uz 2025. gada vasaru, izdevumam pastāstīja Vilnis.

Kādas tad kāzas jaunlaulātie ir iecerējuši? Kā atklāj Vilnis – vēlme tās ir nosvinēt Kurzemē plašā viesu lokā: ar ģimeni, draugiem un paziņām. Starp citu, pasākumam ir jau dots arī nosaukums – "Dzeltenā ballīte" ("Yellow party"), kas paredz, ka viesi uz svinībām ierodas, ģērbušies dzeltenā, lai "mēs visi būtu pozitīvi un saulaini".

1995. gadā Vilnis Solovjovs uzvarēja pirmajā skaistumkonkursā vīriešiem "Misters Latvija". Pirms skaistumkonkursa Vilnis strādājis par fizkultūras skolotāju Liepājas 5. vidusskolā un profesionāli nodarbojies ar vieglatlētiku, bet vienmēr bija sapņojis par dejošanu, kam pievērsās pēc piedalīšanās skaistumkonkursā.

Pēc konkursa viņš apprecējies, un laulībā pasaulē nākušas divas meitas, kuras jau sasniegušas pusaudžu vecumu, bet vēlāk ģimene izjukusi. Jau jaunietim esot, Vilnis atskārtis, ka, iespējams, ir homoseksuālis, un tieši tāpēc arī attiecības ar sievu izjukušas, jo, gadiem ejot, viņš vairs nespējis slēpt savu orientāciju.

Vairāk lasi "Kas Jauns" jaunākajā numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!