Foto: Privātais arhīvs

Šarmantā skatuves dīva Olga Rajecka ar vīru Ivo Bankavu 31. jūlijā kuplā viesu lokā Ivo tēva mājās Saulkrastos nosvinējuši savu 10. kāzu gadadienu. Kā vēsta "Kas Jauns", viesi ieradušies pat no Cīrihes, Atlantas un Londonas.

Pirms desmit gadiem, 2014. gada 31. jūlija pēcpusdienā, Igates baznīcā pulcējās daudzi pašmāju šovbiznesa spīdekļi, lai būtu klāt leģendārās latviešu skatuves mākslinieces Olgas Rajeckas un skaņu inženiera Ivo Bankava kāzu ceremonijā. Viņi sanākušo viesu un Dieva priekšā jāvārdu bija izvēlējusies teikt Igates Svētā Jāņa Kristītāja un Marijas Magdalēnas baznīcā Limbažu novadā.

Pēc laulību ceremonijas jaunais pāris ar viesiem devās uz Igates pili, kur bija klāti svētku galdi un turpinājās lielā notikuma svinības daudz neoficiālākā gaisotnē.

Foto: F64

Šogad, kad aprit desmitā kāzu gadadiena, Rajecka sociālajos tīklos publicējusi lustīgu video no rožu kāzu svinībām, klāt rakstot: "Kā desmit gadus atpakaļ, tā arī šodien – svinam dzīvi! Paldies visiem."

"Privātā Dzīve" atklāj, ka svinībās ballējušies Olgas draugi un kolēģi – Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs, Ineta Rudzīte, Dainis Dobelnieks, kā arī Ufo. Tāpat svinībās piedalījās Olgas meita Marija Migliniece-Lapāna un Ivo dēls Edvards. Kā jau minēts – viesi bija ieradušies pat no Cīrihes, Atlantas un Londonas.

Vairums viesu bija sarūpējuši arī pa kādam priekšnesumam: ar deju uzvedumu priecēja deju kopa "Šaine", bet ar dziesmām uzstājās dziedātājas draudzenes. Par vakara ballīti parūpējās dīdžejs – Olgas znots Raitis Miglinieks-Lapāns.

Vairāk par jestrajām svinībām vari izlasīt "Privātās Dzīves" un "Kas Jauns" jaunākajos numuros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!