Foto: AP/Scanpix/LETA

No galvas līdz kājām ietērpies jāšanas sporta apģērbā, lai atbalstītu amerikāņu jātniekus iejādes disciplīnā un izmēģinājis arī savas džudo prasmes – tieši tik ļoti šīs vasaras olimpiskās spēles izbauda ASV pasaulslavenais reperis Snoop Dogg. "Es esmu vislielākais bērns pūlī," tā par sevi sacījis viņš pats.

Nekad "savos mežonīgākajos sapņos" viņš nebija gaidījis, ka jebkad spēlēs šādu lomu olimpiskajās spēlēs, reperis atzinies intervijā telekanāla NBC raidījumā "Nightly News". Arī viņš savā jaunībā olimpiskās spēles skatījies vien televīzijā.

Amerikāņus Snoop Dogg, īstajā vārdā Kordozars Kelvins Broudess, skatītājus sajūsmināja jau 2021. gadā Tokijas olimpisko spēļu laikā, kad viņš kopā ar komiķi un aktieri Kevinu Hārtu NBC straumēšanas platformā "Peacock" aplūkoja spēļu spožākos mirkļus. Šogad reperim piešķirta vēl nozīmīgāka loma – īpašais korespondents Parīzē, ziņo BBC. Un savu lomu viņš pavisam noteikti ir pacēlis latiņu augstāk, nekā jebkurš būtu gaidījis. Viņš nu kļuvis par amerikāņu "kvēlāko karsējmeiteni" jebkurā sporta veidā.

52 gadus vecā Snoop Dogg entuziasms olimpiskajās spēlēs iededzis jaunu enerģiju. Par repera klātbūtni priecājas ne tikai Parīzē, bet arīdzan internetā visā pasaulē, un daudzi jau norādījuši, ka tieši Snoop Dogg klātbūtne šogad ir arī noteicošais faktors labākiem reitingiem NBC telekanālā. Repera iesaiste ir arī viena no telekanāla stratēģijām, lai gaidītajam sporta notikumam piesaistītu arī jauniešu uzmanību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!