Foto: AFP/Scanpix/LETA

Amerikāņu reperis Treviss Skots Parīzē tika arestēts agrā piektdienas rītā, jo bija iesaistījies kautiņā ar savu miesassargu, ziņo CNN.

Policija uz "Džordža V" luksusa viesnīcu tika izsaukta pulksten piecos pēc Parīzes laika, lai kautiņu izšķirtu, paziņojušas Francijas galvaspilsētas varasiestādes. Pēc policijas pārstāvja teiktā, reperis tika arestēts par "vardarbību pret citu personu". Vēlāk Parīzes prokuratūra paziņoja, ka viņš arestēts par "vardarbību pret apsargu". Kā izrādās, apsargs bija mēģinājis izjaukt kautiņu starp reperi un viņa miesassargu.

Skots Parīzē bija ieradies, lai apmeklētu vīriešu basketbola pusfināla spēli olimpiskajās spēlēs, kurā ar spēkiem mērojās ASV un Serbijas komandas.

Skots, īstajā vārdā Žaks Bermons Vebsters, ir viens no savas paaudzes izcilākajiem reperiem. Viņš nominēts "Grammy" balvai desmit reizes, kā arī saņēmis nomināciju par labāko repa albumu 2023. gadā – "Utopia".

Šī nav pirmā reize, kad reperis apcietināts. Jūnijā Skots tika arestēts un ievietots Maiami-Deida apgabala cietumā apsūdzībās par dažādiem pārkāpumiem un atrašanos reibuma stāvoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!