Foto: LETA

Augusta otrajā nedēļā Pāvilostā bija paredzēts grupas "bet bet" koncerts, taču tas atcelts. Nu grupas dalībnieks Guntars Račs notikušajā vaino pasākuma organizatorus "Fontaine Rock City", vēsta šīs nedēļas izdevums "Kas jauns".

Pēc atceltā koncerta Guntars Račs sociālajos tīklos atvainojies pieviltajiem faniem. Viņš attaisnojies, ka tā nav grupas vaina un izplatījis brīdinājumu citiem, lai uzmanās no koncertēšanas šajā vietā un sadarbības ar "Fontaine Rock City" menedžmentu.

Fonteins notikušajā savu vainu nesaskata un skaidro, ka koncerts atcelts "ļoti zemo biļešu pārdošanas rādītāju dēļ", kas ir mērāms tikai 57 pārdotajās koncerta biļetēs. Pat biļešu cenu pazeminot, pieprasījums nav palielinājies. Lai gan uzņēmējs piedāvājis pasākumu pārcelt uz oktobra mēnesi, kad izmaksas samazinātos un pilsētā notiktu mazāk citu koncertu, Račs ar šādu izlīgumu nav bijis mierā.

"Šādos apstākļos grupa nespēlētu labi, skatītāji garlaikotos, bet organizatoram būtu jāizgriež kabatas, lai nomaksātu rēķinus," skaidro uzņēmējs, kurš Rača ierakstus sociālajos tīklos komentē: "Račs uzvedies kā ievainots vīrietis. Es teiktu – gandrīz kā raudošs bērns."

Vairāk par starpgadījumu lasi "Kas jauns" 13. augusta numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!