Foto: AP/Scanpix/LETA

Savas nesenās uzstāšanās laikā Minhenē, Vācijā, sociālajos tīklos tika iemūžināts aizraujošs mirklis, kurā Adele rotaļīgi atbildēja uz kāda fana piedāvājumu – "Vai tu precēsies ar mani?" ("Will you marry me?"). Adele aizbildinājās, ka tas nav iespējams, jo viņa jau precas. Ar graciozu žestu dziedātāja pacēla roku, lai atklātu saderināšanās gredzenu. Bez šaubām, 80 000 cilvēku pūlis bija sajūsmināts!

2021. gadā 36 gadus vecā māksliniece juridiski šķīra laulību ar sava dēla tēvu Saimonu Koneki. Drīz vien pēc tam viņa rudenī "Instagram" vietnē publicēja pirmo kopīgo attēlu ar 42 gadus veco sporta aģentu Riču Polu. Tā kā Adelei nepatīk publiskot savu privāto dzīvi, fanu starpā bija sen kā radušās spekulācijas par saderināšanās vai slepenu kāzu iespējamību.

Patiesībā jau 2023. gada februārī "Delfi" publicēja rakstu ar nosaukumu "Tabloīds: dziedātāja Adele ir saderinājusies un pošas kāzām". Tika rakstīts, ka ar apgalvojumu par Adeles gaidāmajām kāzām pirmā nāca klajā tenku lapa "DeuxMoi", kas atsaucās uz uzticamu avotu šovbiznesa nozarē. Tika ziņots, ka Adele un Ričs Pols kāzas plāno 2023. gada vasarā (kas, kā zināms, tā arī nenotika!). Savukārt "Mail Online" tā gada februārī atzīmēja, ka māksliniecei uz zeltneša parādījies jauns dimanta gredzens.

Tomēr tikai pirms dažām dienām britu mūziķe beidzot apstiprināja saderināšanos 80 000 cilvēku lielajam pūlim. Pēc tam, kad kāds fans pacēla plakātu, kurā lūdza Adeles roku, viņa parasti ikdienišķā veidā sacīja: "Es nevaru tevi precēt, jo es jau precos!" Pēc tam viņa pagrieza savu roku tā, lai uz milzīgajiem ekrāniem stadionā būtu redzams viņas saderināšanās gredzens.

Apsveicam Adeli un Riču!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!