Foto: Vida Press

Madonna ar jauno sirdsāķīti Akīmu Morisu manīta Itālijas piejūras pilsētā Portofino, kur viņi, sadevušies rokās, nesteidzīgi pastaigājās. Popzvaigzne tur arī 16. augustā atzīmēs savu 66. dzimšanas dienu, vēsta "People".

Moriss ir Jamaikā dzimis futbolists, bet pašlaik dzīvo Ņujorkā. Spriežot pēc viņa "Linkedin" profilā ievietotās informācijas, viņš no 2014. līdz 2018. gadam studēja Stonija Bruka universitātē, iegūstot bakalaura grādu politikas zinātnē un pārvaldībā.

Attiecības nedz viens, nedz otrs gan vēl publiski nav apstiprinājuši, toties popzvaigzne fanus ar šķietami jauno draugu iepazīstināja arī savā "Instagram" profilā, kad 5. jūlijā publicēja pikantas fotogrāfiijas vienā no tām Moriss koķeti pieskaras Madonnas krūtij. Zem publikācijas viņa raksta: "Pirms gada šajā laikā biju atgriezusies no slimnīcas, uzveicot dzīvībai bīstamu slimību. Knapi varēju nostāvēt, rokās turot vienu brīnumsvecīti. Es brīnumaini atveseļojos, un man bija lielisks gads. Paldies Dievam. Dzīve ir skaista!"

Lēš, ka Madonna un Moriss pirmo reizi tikās 2022. gadā, kad viņš kopā ar popzvaigzni parādījās fotosesijā uz izdevuma "Paper Magazine" vāka. Pirms tam viņa tikās ar 35 gadus jaunāko boksa treneri Džošu Poperu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!