Foto: Vida Press

Slavenā britu influencere un realitātes šova "Mīlestības sala" dalībniece Mollija-Meja Hāga nedaudz vairāk nekā gadu pēc saderināšanās paziņojusi par šķiršanos no boksera Tomija Fjūrija. Abi kopā pavadīja piecus gadus, ziņo BBC.

Satura veidotāja, kurai ir 7,9 miljoni sekotāju, ar skumjo vēsti dalījās savā "Instagram" "Stories" sadaļā, piebilstot, ka paņems kādu pauzīti no soctīkliem. "Esmu ļoti sarūgtināta, paziņojot, ka manas un Tomija attiecības ir beigušās," viņa rakstīja. Pāris, kurš iepazinās 2019. gada "Mīlestības salā" un saderinājās 2023. gadā, pērn sagaidīja savu meitiņu Bambi.

Savā paziņojumā Hāga sacīja: "Es ne brīdi nedomāju, ka man kādreiz nāksies to rakstīt. Pēc piecu gadu kopā būšanas nekad nebiju iedomājusies, ka mūsu stāsts beigsies, it īpaši ne šādā veidā."

Viņa piebilda: "Es mūžīgi būšu pateicīga par to, ka man ir dāvāts vissvarīgākais, – mana skaistā meitiņa. Bez mums viņas nebūtu, viņa vienmēr būs mana prioritāte. Vēlos pateikties jums visiem par mīlestību, ko esat mums izrādījuši pēdējo piecu gadu laikā. Jūs visi esat bijuši daļa no mūsu ceļojuma. Uzskatu, ka šobrīd ir pareizi jaunumos dalīties ar jums."

Mollija noslēdza ierakstu, sakot, ka viņa atgriezīsies sociālajos tīklos, kad jutīsies labāk.

Mazāk nekā stundu pēc tam, kad Hāga paziņoja par šķiršanos, Fjūrijs arī dalījās, atklājot, ka viņam ir "salauzta sirds", un lūdza fanus respektēt viņu privātumu. Viņš arī pateicās Mollijai par to, ka viņa sniedza viņam iespēju kļūt par tēti, piebilstot: "Bambi ir mūsu prioritāte."

Šķiršanās notika tikai trīs nedēļas pēc tam, kad Hāga nosauca Fjūriju par "manas dzīves mīlestību". Kā ziņots, pāris plānoja apprecēties 2025. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!