Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja un dziesmu autore Diāna Černe, kas agrāk bija pazīstama arī ar skatuves vārdu Diāna Moon, piedāvā jaunu skaņdarbu un ziņo, ka pēc desmit mūzikā aizvadītiem gadiem Vācijā gatavojas savam pirmajam koncertam Latvijā. Vasarīgā "deep house" dziesma "Summer Kisses" tapusi sadarbībā ar Vācijas mūzikas producentu Tim Gelo ("Velvet Dreamer").

"Summer Kisses" ir iekļauta "Velvet Dreamer" 11. studijas albumā "Summer Horizons", kurš iznāks šā gada 31. augustā. Latviešu dziedātājas izpildītā dziesma ir jau ieņēmusi siltu vietiņu arī Vācijas "chillout" mūzikas radio "Lounge Plus" rotācijā, turklāt Diāna Černe pēc 10 mūzikā aizvadītiem gadiem Vācijā gatavojas savam pirmajam koncertam Latvijā, kurš notiks 21. septembrī šarmantajā Stāmerienas pilī.

"Velvet Dreamer" ir Berlīnes producenta un trompetista Tim Gelo projekts. Projekts ietver sevī dažādus akustiskos un elektroniskos "chillout", "lounge", Bossa, Latino, džeza, pasaules mūzikas elementus. Kā skaidro Diāna Černe, visos "Velvet Dreamer" skaņdarbos trompete spēlē atmiņā paliekošu melodijas līniju, kas veiksmīgi papildina ritmiskos un maigos skaņdarbus, ļaujot tiem dinamiski plūst no pirmās nots līdz pēdējai.

Dziesma "Summer Kises" ir pieejama visās populārākajās straumēšanas un lejupielādes vietnēs pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!