Foto: Publicitātes foto

Aktrises Agneses Zeltiņas meita, 31 gadus vecā Marija Romija Jansone jau labu laiku nenēsā laulību gredzenu, un nesen apstiprināja, ka izšķīrusies no uzņēmēja Inta Jansona, vēsta žurnāls "Kas Jauns". Jaunā sieviete plāno pievērsties kūku biznesam.

Marija darbojas dažādos reklāmas projektos kā influencere. Sākotnēji viņa sevi pieteica konditores ampluā un internetā dalījās ar kūku cepšanas prasmēm. Neizpalika arī fotogrāfijas, kas norādīja uz šiku dzīvi – ģimenes ceļojumi sniegotos kalnos vai tālās paradīzes pludmalēs, ūdenssporta baudīšana un tā tālāk.

Nesen savā "Instagram" profilā Marija dalījusies ar ierakstu, kurā vēsta: "Ar dziļām skumjām apstiprinām, ka mūsu 13 gadus ilgās attiecības ir beigušās, un esam pieņēmuši lēmumu šķirt laulību." Viņi ilgi esot strādājuši pie attiecību saglabāšanas un ir ļoti vīlušies, ka tas nav sanācis. "Vienmēr augstu vērtēsim kopā pavadīto laiku un saglabāsim dziļo cieņu viens pret otru, kopīgi rūpēsimies par bērniem." Par savu salaulāšanos Jansonu pāris pavēstīja 2020. gadā, kad abu ģimenē jau auga meita Mīla Jasmīna, bet astoņus mēnešus pēc kāzām pasaulē nāca arī dēls Marks. Marija vēl mācījās vidusskolā, kad uzsāka attiecības ar par viņu 24 gadus vecāko Intu, kurš tolaik bija viņas tēva draugs.

Kā vēsta "Kas Jauns", Marijas Jansones vārds saistīts ar nesen izveidotu uzņēmumu SIA "MJ22", kas uz pusēm pieder Marijas Jansones vecmāmiņai Gunai Zeltiņai un miljonāram Mārtiņam Jamontam, vienam no elektronisko cigarešu šķidrumu ražotāja "Pro Vape" īpašniekiem. Marija ir jaunā uzņēmuma valdē. Guna Zeltiņa žurnālam teic, ka viss vēl esot tikai tapšanas stadijā, bet uzņēmums būs saistīts ar ēdināšanas biznesu – taps vai nu kafejnīca vai neliels restorāns, kur varēs nobaudīt Marijas gardās kūkas un sāļos kruasānus.

Tāpat "Kas Jauns", atsaucoties uz runām aprindās, min, ka Mārtiņš Jamonts ir Jansones jauns pielūdzējs. Publiski attiecības gan viņa nav apstiprinājusi. Tieši otrādi, pēc publikācijas Marija Jansone sazinājās ar "Delfi" redakciju un norādīja, ka informācija, kas, tai skaitā, pirmpublicēta izdevuma "Kas Jauns" šā gada 20. augusta numurā par viņas jauno pielūdzēju, neesot patiesība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!