Foto: Publicitātes foto

Popmūzikas karaliene Madonna savu 66. dzimšanas dienu nosvinēja Itālijā, uzturoties greznā villā. Viņa baudīja "Michelin" restorāna ēdienus arheoloģisko izrakumu vidū un izbaudīja īpašu brīdi – visu savu sešu bērnu klātbūtni. Un mums, uz svinībām neaicinātajiem, ekskluzīvus kadrus atrādīja "Instagram".

19. augustā Madonna soctīklā "Instagram" dalījās ar savas dzimšanas dienas svinību kopsavilkumu. Papildus luksusa naktsmītnei, maltītei un citiem aspektiem visīpašākā ir pēdējā fotogrāfija. Tajā redzama Madonna kopā ar visiem sešiem saviem bērniem: Lurdesu Mariju Čikoni Leonu (27), Roko Ričiju (24), Deividu Bandu (18), Mērsiju Džeimsu (18) un dvīnēm Stellu un Esteri (11). Visas bildes papildinātas ar daudznozīmīgu parakstu itāļu valodā: "La Dolce Vita...", kas nozīmē "saldā dzīve".

Kā vēsta izdevums "People", Madonnas kuplā ģimene un aptuveni 30 citi viesi Itālijā ieradās jau 16. augustā, kas ir viņas īstais dzimšanas dienas datums. Par šo notikumu Madonna atkal ziņoja "Instagram", kur, daloties ar glamūrīgām fotogrāfijām, kurās redzama pati un viņas jaunais mīļotais, futbolists Akīms Moriss, rakstīja: "Atgriezusies Itālijā... Daudz laimes dzimšanas dienā MAN."

Kuplā svinētāju kompānija apmetās Positano kūrortā, piecu zvaigžņu viesnīcā "Villa TreVille", kas ir iecienīta atpūtas vieta arī citu slavenību vidū (vasaras sākumā šeit atvaļinājumu baudīja aktrise un mūziķe Dženifera Lopeza). Villas skats paveras uz Tirēnu jūru, un numuri maksā vairāk nekā 2000 eiro par nakti. Kā raksturojusi vietējā laikraksta "Positano News" redaktore Mišela Činvike, šis īpašums ir "viens no greznākajiem pasaulē, taču tajā pašā laikā ļoti kluss un privāts."

Foto: Vida Press

Dziedātāja un viņas viesi baudīja ekskluzīvas svētku vakariņas Pompeju arheoloģiskajā parkā, kuru cenu grūti pat iedomāties. Ēdināšanu nodrošināja trīs "Michelin" zvaigznes ieguvušais restorāns "Quattro Passi". Restorāna šefpavāri Antonio un Fabricio Mellīno izveidoja speciālu ēdienkarti, lai tā atbilstu Madonnas vēlmēm – vienkāršiem Vidusjūras reģiona iedvesmotiem ēdieniem no vietējām sastāvdaļām, tostarp organiskajiem dārzeņiem, jūras veltēm no Sorrento pussalas, vietējiem Menaica anšoviem un mājās ceptas maizes.

Foto: Publicitātes foto

Tika pasniegti šefpavāru īpašie ēdieni, tostarp mini penne ar cukīni un eskarolu, kas dekorēta ar marinētām olīvām un priežu riekstiem, kā arī brušetu ar Sorrento tomātiem un olīvām. Jubilāre un viesi baudīja arī citus gardumus, piemēram, baltos jūras asarus un sarkanos jūras brekšus no vietējā Monte San Costanzo, liellopa gaļas fileju, kartupeļu salātus, fokačas picu un baklažānu ēdienus. Desertā tika pasniegti Kampānijas reģiona gardumi – baba kūkas ar rumu, sfogliatelle smalkmaizītes, šokolādes un kafijas pildītās bumbiņas (profiteroles) un Sorrento citronu tortes.

Foto: Publicitātes foto

Pompeju arheoloģiskā parka senajā teātrī Madonna kopā ar viesiem noskatījās vietējā jauniešu projekta "Sogno di Volare" ("Sapnis par lidošanu") izrādi, kuru viņa pati finansē. Kompānija arī devās ekskursijā, neviena cita kā arheoloģiskā parka direktora Gabriela Cuhtrīgela vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!