Foto: Vida Press

"Jūs varat jebko!" – iedvesmo mūziķe un sociālajos tīklos dalās ar savu fiziskās veselības un formas progresu.

14. augustā "Instagram" Lizzo dalījās ar videoklipu no saviem fitnesa treniņiem. Videoklipā, kas atgādina pirms un pēc kadrus, ir redzams, cik tonizētāka ir viņas roku muskulatūra, un, pats galvenais, cik apmierināta un smaidīga viņa izskatās.

Lai gan dziedātāja nemin, cik daudz laika ir pagājis starp šīm divām ainām, par fitnesa progresu viņa stāsta parakstā: "Ja šo lasi... atceries, ka vari VISU, ko vien iedomājies! Fokusējies, tev tas izdosies 💪🏾."

Videoklips jau ir saņēmis vairāk nekā 433 000 "like" atzīmes un nesaskaitāmus sekotāju komentārus ar atbalstošiem vārdiem. "Domāju, ka viņa vēlas parādīt, – varam dzīvot veselīgāk un izskatīties veseli bez jebkādām medicīniskām vai ķirurģiskām procedūrām. Šī ir neapstrādāta un reālistiska svara zaudēšana bez BBL (Brazilian Butt Lift jeb dibena pacelšanas manipulācija) veikšanas," kāds fans rakstījis.

2023. gada maijā Lizzo publiski paziņoja, ka ir apņēmusies pievērsties fitnesam, lai spētu turēt līdzi jaudīgajiem koncertu šovu plāniem. "Svara zudums nāk kā bonuss, bet es necenšos bēgt no resnuma," viņa toreiz teica. "Man ir ļoti augstas veiktspējas darbs. 90 minūtes vakarā man jādzied, jādejo, jārepo, jāspēlē flauta. Un man jāuzmundrina sanākušais pūlis ļoti šaurās, augumam piegulošās drēbēs. Dažreiz tādās, kas ierobežo pat elpošanu."

"Tas ir forši. Es mīlu savu darbu. Bet, lai to darītu, ir vajadzīga liela fiziska izturība, un agrāk es piekopu rokzvaigznes dzīvesveidu, vienkārši metoties uz skatuves. Kļūstot profesionālākai, sāku nopietnāk pievērsties fiziskajam aspektam."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!