Foto: Vida Press

20. augustā Dženifera Lopesa pielikusi punktu mēnešiem ilgām baumām un spekulācijām par krīzi viņas laulībā ar Benu Afleku – aktrise un mūziķe iesniegusi šķiršanās pieteikumu. Kā ziņo tabloīds "Daily Mail", dokumentos norādīts, ka reālais šķiršanās datums ir 2024. gada aprīlis. Pāris tik ļoti ticējis savai mīlestībai, ka pirmslaulību līgums netika noslēgts.

Dženiferas un Bena mīlas stāsts aizsākās 2002. gadā, kad viņi iepazinās filmas "Gigli" uzņemšanas laukumā. 2000. gadu sākumā viņi kļuva par Holivudas zelta pāri. Pāra mīlestību dokumentējošajā filmā "This Is Me... Now: A Love Story" atklātas intīmas detaļas par abu attiecībām, tostarp tas, ka Bens saglabājis dziedātājas rakstītās mīlestības vēstules visā laulības laikā ar aktrisi Dženiferu Gārneri. "Tagad mēs esam pilnīgi atšķirīgi cilvēki un vienlaikus tādi paši. Mūsu mīlestība ir simtprocentīgi tāda pati. Es nekad neesmu pārtraukusi Benu mīlēt," filmā sacīja Dženifera.

Lai gan pāris apprecējās Lasvegasā 2022. gada 17. jūlijā, 20. augusts bija viņu tradicionālās kāzu ceremonijas datums Džordžijā, kas tagad arī kļuvis par laulības šķiršanas prasības pieteikuma datumu. Šī ir ceturtā neveiksmīgā laulība Lopesai un otrā Benam.

Tā kā laulību līgums netika noslēgts, tas nozīmē, ka Dženiferas un Bena individuālie ienākumi pēdējo divu gadu laikā, neatkarīgi no tā, vai tie nākuši no filmām vai darījumiem ar zīmoliem, ir abu kopīgais īpašums.

Lopesa, kuras turība tiek lēsta 360 miljonu eiro apmērā, kopš apprecēšanās ar Benu ir izlaidusi četras filmas, tostarp dokumentālo filmu par pāra atjaunoto mīlestību "This Is Me... Now: A Love Story". 2023. gadā viņa uzsāka kokteiļu biznesu ar zīmolu "Delola" un plānoja doties pasaules turnejā, lai reklamētu jaunāko mūzikas albumu "This Is Me...". Tomēr pāris nedēļas pirms paredzētā sākuma turneja tika atcelta, lai viņa varētu koncentrēties uz ģimeni.

Oskara balvas ieguvējs Bens Afleks, kura īpašumi lēsti 140 miljonu eiro apmērā, 2023. gadā ir piedalījies divās filmās ("Air" un "Hypnotic") un producējis 2016. gada filmas "The Accountant" turpinājumu.

Lai šķiršanās būtu vēl sarežģītāka, pāris kopā strādāja pie filmas "Unstoppable". Afleks un aktieris Mets Deimons bija producenti, savukārt Lopesa bija viena no filmas zvaigznēm.

Kā ziņo "TMZ", pāris jau vairākus mēnešus nav sarunājušies. Viņi ir izlikuši pārdošanā ģimenes māju Beverlihilsā, kas tika iegādāta tikai pirms gada un ir novērtēta 61 miljona eiro vērtībā. Dažas dienas pēc Dženiferas 55. dzimšanas dienas Bens iegādājās jaunu, 18 miljonu eiro vērtu vecpuiša mājokli Pacific Palisades rajonā Kalifornijā. Visu vasaru pāris pavadījis šķirti, savu īsto kāzu datumu un Dženiferas 55. jubileju katrs atzīmējot savā pilsētā. Pāris publiski nav redzams, valkājot laulības gredzenus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!