Foto: Publicitātes foto

Kad šovā "Slavenības. Bez filtra" Lienes Ušakovas draugs Mārtiņš pauda neapmierinātību par Lienes aizraušanos ar mākslīgā skaistuma procedūrām un to salīdzina ar atkarību, Liene paziņoja: "Man ir liela galva, es varu atļauties!"

Lienei ir savs viedoklis, un aizstāvoties viņa velta visai skarbus vārdus lielai daļai sieviešu. "Man liekas absurds, godīgi sakot, mani dēvēt par mākslīgā skaistuma karalieni. Tas nekas, ka es visu mūžu jau no jaunības interesējos par kosmetoloģiju, plastisko ķirurģiju, man tas liekas ārprātīgi saistoši un interesanti. Es šai skaistumkopšanai pievērsos diezgan vēlu. Pastiprināti tas sākās 30 gados, ja neskaita saspricētas lūpas. Es noteikti to nenožēloju. Viss ir gaumīgi, un viss ir līdzsvarā priekš manis. Man ir liela galva, es varu atļauties.

Tajā laikā, kad es tikai sāku tam nopietni pievērsties, puse no latviešu slavenībām jau bija pārspricējušies krustu šķērsu. Citas sievietes liek sev gēla nagus un audzē tādas lāpstas. Skropstas ir katrai otrajai, tāpat ar matu pieaudzēšanu. Tas jau arī ir mākslīgais skaistums. Tad ir jautājums – kāpēc viņas sevi neieliek šajā kategorijā? Tajā pašā laikā brūk virsū citiem, sakot "ārprāts, šitā mākslīgā slampa", bet pašas neatpaliek ar saviem pieaudzētajiem matiem," skarba ir Liene Ušakova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!