Foto: Publicitātes foto

Lai gan vasara jau tuvojas beigām, ir vēl pāris saulainas nedēļas, ko "uzsūkt" pirms rudens iestāšanās. Tā dara arī slavenības, kas lepni demonstrē savus jaunākos peldkostīmus un atpūtu pludmalēs savos "Instagram" soctīklu kontos. Skaties, varbūt nedaudz skaud un iedvesmojies, lai atlikusī vasara nebūtu izšķiesta velti!

Vasaras karstākie galamērķi, spriežot pēc slavenību soctīkliem, ir Itālija, Spānija un Francija. Itālijā atpūtusies mūziķe Keitija Perija un TV šovu zvaigzne Kailija Dženere. Pāris tūkstošus kilometrus tālāk Spānijā vasaru baudījusi aktrise Eva Longorija un mūziķe Dua Lipa. Nav brāķēta arī Ivisa, kur laiku pavadījusi modele Kendala Dženere.

Gabriela Juniona

Pēc Parīzes olimpisko spēļu sportiskā gara izbaudīšanas aktrise augustu pavadīja, izbaudot Francijas kūrortus.

Selma Hajeka

Ar ironisku parakstu: "Jauna diena birojā," aktrise liek internetam tvīkt aiz greizsirdības. Tērpusies no galvas līdz kājām zīmola "Gucci" izstrādājumos, viņa saules starus tvēra Ivisā.

Keitija Perija

Mūziķe kuģoja pa Itāliju, un matroža cepures vietā viņa nēsāja luksusa zīmola "Alessandro Vigilante" smalko kleitu.

Dua Lipa

Nav skaidrs, kur devusies mūziķe Dua Lipa, bet viens ir acīmredzams – šīs vietas dreskods ir peldkostīms.

Džesika Alba

Aktrise Džesika Alba šo vasaru ir izbaudījusi uz pilnu klapi. Ceļojumu viņa sākusi Milānā, turpinājusi Grieķijā, Francijā un beidzot atkal atgriezusies Mikonas salā.

Viktorija Bekhema

Dizainere šo vasaru visu savu brīvo laiku ir veltījusi ģimenei. Kā redzams viņas veidotajā vasaras fotogrāfiju kopsavilkumā, ģimene mīl brīvo laiku pavadīt pie ūdens.

Keita Hadsone

Sports, sauna, peldes, ģimene un draugi – tāda ir aktrises Keitas Hadsones atpūtas formula Grieķijā.

Sofija Vergara

Jūlija mēneša pēdējās dienās aktrise Sofija Vergara devās uz smalko Monako, lai atpūstos pirms šova "America’s Got Talent" jaunās sezonas sākuma. "Chanel" rokassomiņa un slava Monako kalpo par ieejas biļeti.

Pamela Andersone

Ģērbusies garā, baltā lina kleitā un melnās bezpapēžu laiviņās, aktrise bauda mieru kaut kur Dienvidrafncijā.

Sidnija Svīnija

Aktrise Grieķijas salās ne tikai atpūtusies, bet arī demonstrējusi gandrīz visu savu garderobi. Viņas izvēlē bija mini kleita no zīmola "Zimmermann", kurpes no "Isabel Marant" un pleca soma no "Oroton".

Sabīna Kārpentere

Šīs vasaras mūziķe numur viens šobrīd strādā pie sava jaunākā mūzikas albuma, lepojas ar izpārdotām biļetēm uz festivāliem un pozē uz ietekmīgāko žurnālu vākiem. Labi pelnītajā atpūtā viņa ir peldējusies, jājusi ar zirgu un pat mācījusies gatavot itāļu pastu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!