Foto: AFP/Scanpix/LETA

Ar priecīgu ziņu vietnē "Instagram" dalījušies ASV dziedātājs Džastins Bībers un modele Heilija Bībere – ģimene sagaidījusi savu pirmo mazuli.

Ģimene par priecīgo notikumi pavēstīja sestdien.

Jau ziņots, ka 30 gadus vecais Džastins Bībers un viņa 27 gadus vecā sieva – modele un skaistumkopšanas magnāte – Heilija Bībere 9. maijā sociālajā tīklā "Instagram" kopīgoja video un attēlu sēriju, apstiprinot, ka ir sava pirmā bērna gaidībās.

Bībers un Boldvina pirmoreiz par pāri kļuva 2015. gadā, bet pēc vairāku mēnešu draudzības romantiskās attiecības izjuka. Savukārt 2018. gada vidū abi atkal sagāja kopā. Tieši tolaik notika pastiprināta ievērība abu privātajai dzīvei, jo ārzemju mediji baumoja, ka pāris ir aprecējies. Pēc laika arī Bīberi to apliecināja – mūziķis "Instagram" ievietoja attēlu, kurā abi ir sadevušies rokās, pie tās pierakstot: "Mana sieva ir lieliska!" Heilija tajā pašā laikā nomainīja savu lietotājvārdu no "Baldwin" uz "Bieber".

Heilija un Džastins ir bijuši ļoti atklāti par vēlmi paplašināt ģimeni. 2021. gadā Heilija par ģimenes dibināšanu izteicās "Elle": "Mēs esam vienisprātis par to, ko vēlamies savā nākotnē. Mēs bijām runājuši par vēlmi apprecēties un izveidot ģimeni, kad esam vēl jauni."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!