Foto: Publicitātes foto

7. septembrī kanālā "360" būs skatāms jauns ceļojumu šovs "Tūrists ceļotāja gūstā", kurā divi rūdīti ceļotāji – blogeris Žigimants Krēsliņš (pazīstams kā Žigis), un žurnālists, producents Sandijs Semjonovs sacentīsies par labākā gida titulu, līdzi ņemot divas sabiedrībā zināmas personības – tūristus, vēsta "Helio Media" pārstāve Zane Zonne.

Pirmā brauciena galamērķis ir Rumānija, kur rūdītajiem ceļotājiem kā tūristi, kuri raduši ceļot ar ērtībām, līdzi dosies aktieris Rihards Sniegs un radio balss Linda Samsonova. Katru dienu ceļotāji izlozēs dažādu tematiku kārtis – balstoties uz tām, ir jāizplāno dienas maršruts un jāprezentē slavenībām. Ceļvežus un viņu noorganizēto dienu vērtēs tūristi – kas no plānotā izdevās, kas neizdevās, un vai tūristu priekšstats par saviem dienas vadītājiem nebūs mainījies?

Kamēr viena ceļotāja dienas kārts nodrošinās mērenu budžetu, ļaujot nakšņot standarta viesnīcas numurā, tikmēr otra iespējas būs krietni pieticīgākas. Neskatoties uz to, abiem dienas plāniem jābūt gana piepildītiem, iepazīstinot tūristus ar vietējo kolorītu un nodrošinot iespējami labāko programmu. Ceļojuma beigās tūristu sniegtais vērtējums noteiks, kurš no abiem ceļotājiem iegūs labākā ceļveža titulu.

Žigimants Krēsliņš stāsta: "Ceļojums pa Rumāniju noteikti būs notikumiem bagāts. Kā būtisku izaicinājumu redzu ceļošanu grupā, kas man ārkārtīgi nepatīk, kā arī jaunās paaudzes dresēšana, bet ticu, ka viss izdosies!" Uz sacensību noskaņots ir Sandijs Semjonovs: "Mūs sagaida jautrs un piedzīvojumiem bagāts ceļojums. Rumānija ir līdz šim neatklāta valsts, kurā esmu gribējis nokļūt. Valsts ar savu šarmu un vēsturi. Bet galvenais, protams, sacensība ar Žigi, kurš gan jau mēģinās paņemt ar savu humoru un stingrākiem vārdiem, bet es, savukārt, atbildēšu ar ceļošanas pieredzīti. Lai uzvar labākais!"

Ceļojumu šovs "Tūrists ceļotāja gūstā" jau no 7. septembra būs redzams kanālā "360" sestdienu vakaros pulksten 20.30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!