Foto: Publicitātes foto

25. augustā aktieris Eds Vestviks "Instagram" paziņoja par savām kāzām ar Bolivudas aktrisi Eimiju Džeksonu. Mīlošs skatiens un žilbinoši eleganti tērpi atklājas fotogrāfijās no greznajām kāzām vairāku dienu garumā, kas notika Itālijā, Amalfi piekrastē.

Svinīgā ceremonija notika baltām rozēm dekorētā viesnīcā "Castello di Rocca Cilento". No sociālajos tīklos publicētajām fotogrāfijām var nojaust, ka kāzas tika svinētas vairākas dienas. Vienā no tām kāzinieki un viņu viesi baudīja neapoliešu stila ēdienus, ko sagatavojis "Michelin" zvaigznes ieguvušais šefpavārs Salvatores Lazzetta, Margarita kokteiļus un vēju baudījuši izbraucienā uz jahtas. Galveno kāzu fotogrāfiju aktieris ir parakstījis ar vārdiem: "Ceļojums tikko ir sācies" un to papildinājis ar gredzena emocijzīmi.

Dažas dienas pirms oficiālās ceremonijas, 22. augustā, aktieris dalījās ar aizkadru fotogaleriju, kurā redzams viņš, mīļotā, Eimijas četru gadus vecais dēls no iepriekšējām attiecībām, producents Mohammeds Al Turki, kurš iepazīstināja pāri, un citi viesi privātajā lidmašīnā, kas bija rotāta ar luksusa zīmola "Hermès" kašmira spilveniem un segām. Fotogrāfijām pievienots paraksts: "Precēsimies, mazulīt!"

Pāris iepazinās 2021. gadā Silverstonas sacīkstēs, un savu draudzību "oficiāli" izsludināja "Instagram" tieši pirms Valentīndienas 2022. gadā. Eimija publicēja mīļu ierakstu sociālajos tīklos: "Priecīgu Valentīna dienu, mazais – mūžīgi pateicīga par bezgalīgiem smiekliem un vislielāko mīlestību!"

Pērn, 2023. gadā, pāris bija uzsācis kopdzīvi savā jaunajā mājā un bija aizņemti ar remontdarbiem. Aktieris "Daily Mail" stāstīja: "Iegādājāmies vietu laukos ārpus Londonas. Es šobrīd iekārtoju māju – esmu mazliet kļuvis par interjera dizaineri." Runājot par Eimiju, viņš sacīja: "Viss ir brīnišķīgi – viņa ir mana labākā draudzene. Lieliska māte, visas tās labās lietas, ko esmu redzējis starp saviem vecākiem. Ceru, ka man būs sava versija." Par laulībām izdevumā "Hello" viņš apstiprināja: "Jā! 100 procenti. Es uzaugu brīnišķīgās mājās. Mani vecāki viens otru ārkārtīgi mīlēja, viņus un viņu attiecības es idealizēju.'"

Tā arī notika – 37 gadus vecais aktieris nometās uz ceļa un bildināja savu mīļoto 2023. gada janvārī, slēpošanas brīvdienās Šveices Alpos. Arī ar šo brīdi viņš dalījās soctīklos visu fanu apskatei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!