Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja Adriana Miglāne pirms pāris mēnešiem pārcēlās uz dzīvi Īrijā un nu pie sevis paņēmusi arī dēlu Hugo. Izdevumā "Kas Jauns" viņa atklāj, kā ir iekārtojusies.

Šāds kardināls lēmums esot pieņemts, apzinoties nepieciešamību pēc pārmaiņām, lai sāktu jaunu dzīves posmu. Žurnālā "Kas Jauns" viņa stāsta, ka pēdējā laikā Latvijā viņa cīnījās ar depresiju un izdegšanu: "Man bija sajūta, ka es vienkārši neiederos. Sapratu, ka man ir jāmaina vide, jo man ir dēls un viņa labklājība ir svarīgākais. Domāju, pamēģināšu – ja galīgi nepatiks, vienmēr varu atgriezties." Aizbraucot no Latvijas, viņa arī savos "Instagram" storijos publicēja garus paskaidrojumus savam lēmumam. Miglāne atklāja, ka ilgstoši jutusies slikti, bijis bezmiegs un stress. Tā iedzīvojusies veselības problēmās. Viņa jutusi spiedienu no sociālās vides, cilvēki nozākājuši viņas izskatu.

Viņa arī minēja, ka turpmāk sadarbosies tikai ar ilgstošiem sadarbības partneriem, lai samazinātu vispārējo apjomu. Iemesls tam, visticamāk, bija neveiksmīgais projekts ar veikalu "Stilīgie apavi", par ko viņa tikusi publiski pazemota internetā (vairāk par strīdu var lasīt te).

Lai gan sākotnēji bija plānots, ka dēls paliks Latvijā pie dziedātājas mammas, taču nu četrus gadus vecais Hugo ir kopā ar savu mammu.

Žurnālā "Kas Jauns" Adriana Miglāne atzīst, ka pielāgoties dzīvei Īrijā sākumā bijis grūti. Ja pie tējas piena pieliešana bija nieks, tad braukšana ar automašīnu, kurai stūre ir labajā pusē, bija īsts izaicinājums. Tomēr viņa nesūdzas – tagad viss esot labi, un arī dēls ir pieradis pie jaunās vides. Viņa īpaši jūsmo par vietējo sirsnību: "Ja Latvijā svešiniekam pamāsi vai pasmaidīsi, viņi var padomāt, ka ar tevi nav viss kārtībā. Cilvēki Īrijā ir ļoti jauki, un attieksme šeit ir citādāka nekā Latvijā." Adriana raugās nākotnē ar optimismu – viņa pelna iztiku, uzstājoties dažādos pasākumos, un plāno turpināt darbu pie sava debijas albuma.

Vairāk par Adrianas Miglānes dzīvi Īrijā lasi "Kas Jauns" 27. augusta numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!