Foto: Vida Press

Augusta nogalē, vienā dienā mirušas mūziķes Meraijas Kerijas mamma Patrīcija un māsa Elisona, to māksliniece apstiprinājusi izdevumam "People". Neraugoties uz dramatiskajām savstarpējām attiecībām, viņa atzīst: "Mana sirds ir salauzta."

"Novērtēju ikviena pausto mīlestību, atbalstu un cieņu pret manu privātumu šajā, tik grūtajā laikā. Mana sirds ir salauzta – pagājušajā nedēļas nogalē esmu zaudējusi māti. Diemžēl traģiskā notikumu pavērsienā tajā pašā dienā dzīvību zaudēja arī mana māsa," teikts "Grammy" balvas ieguvējas, 55 gadus vecās dziedātājas, paziņojumā.

Šobrīd cita informācija, tostarp Patrīcijas un Elisones nāves cēloņi, nav zināmi.

Mamma Patrīcija, kura iepriekš bija precējusies ar Alfrēdu Roju Keriju (izšķīrās, kad Meraijai bija trīs gadi), bija operdziedātāja un vokālā trenere. Lai gan Meraija no mātes bija mantojusi vokālās dotības, abu attiecības visa mūža garumā ir bijušas sarežģītas.

"Tāpat kā daudzi manas dzīves aspekti, arī manas attiecības ar māti ir pretrunu un konkurences pilnas. Nekas nav melnbalts, tā ir bijusi emociju varavīksne," dziedātāja rakstīja savos 2020. gada memuāros "The Meaning of Mariah Carey". Šajā emociju gammā viņa min lepnumu, sāpes, kaunu, pateicību, greizsirdību, apbrīnu un vilšanos, kā pati dēvē – "sarežģīta mīlestība". Neraugoties uz domstarpībām, Meraija šīs attiecības uzturēja un pirms 13 gadiem pat kopā piedalījās ABC Ziemassvētku programmā ar duetu "O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus".

Sarežģītas bijušas attiecības arī ar māsu Elisonu. Vismaz tolaik, memuāros mūziķe rakstīja, ka "emocionāli un fiziski drošāk ir ar viņu nekontaktēties".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!