Foto: Vida Press

Kā ierasts kino industrijā, attiecību statusa un nopietnības apstiprinājums ir pozēšana roku rokā uz sarkanā paklāja. Šogad, pēc divu gadu attiecībām, Venēcijas kino festivāls kļuva par šādu notikumu Bredam Pitam un Inesei de Ramonai.

Svētdien, 1. septembrī, Breds Pits un viņa draudzene Inese de Ramona piedalījās 2024. gada Venēcijas kinofestivālā filmas "Wolfs" pirmizrādē. Viņš bija tērpies pielāgotā "Louis Vuitton" uzvalkā ar smokinga žaketi, 1970. gadu stila biksēs un modernos zābakos ar kvadrātveida purngaliem. Akcentam – pērļu poga un smalkas sudraba ķēdītes ap kaklu. Inese de Ramona, juvelierizstrādājumu dizainere, bija kontrastā tērpusies asimetriskā, drapētā baltā kleitā, ko papildināja metāliski aksesuāri.

Foto: Vida Press

Pita klātbūtne šajos kino svētkos izraisīja lielu ažiotāžu ne tikai jaunās filmas dēļ, bet arī tāpēc, ka arī viņa bijusī sieva Andželīna Džolija piedalījās festivālā, lai reklamētu savu jaunāko filmu "Maria". Tikmēr festivāla radošais direktors Alberto Barbera izdevumā "Vanity Fair" paskaidroja, ka bijušie laulātie, kuru strīds joprojām tiek risināts tiesās, festivāla laikā nesaskriesies, jo abu filmu prezentācijas ir plānotas dažādos laikos.

Rotaslietu dizainere Inese de Ramona, kura iepriekš bija precējusies ar seriāla "Vampīra dienasgrāmata" aktieri Polu Vesliju, ir kopā ar Bredu Pitu kopš 2022. gada nogales. Lai gan viņi publiski neizrāda savas attiecības, viņi tās arī neslēpj. "Kopš viņi dzīvo kopā, attiecības ir bijušas lieliskas. Tas ir daudz nopietnāk, nekā vienkārši skraidīt pa randiņiem. Breds viņā novērtē daudzas lietas, viņa viņam ir laba," anonīms avots stāstījis izdevumam "People".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!