Foto: Privātais arhīvs

Elīna Gluzunova ir ne tikai dziedātāja, bet arī – kā pati sevi raksturo – "dzelteno" virsrakstu īpašniece, kura ne reizi vien ar jaunu skandālu nonāk žurnālu un mediju uzmanības centrā. Nu viņa pievienojusies pašmāju šovam "Slavenības. Bez filtra", kur dalās kādā dzīves pavērsienā. Kamēr viņas vīrietis un bērnu tēvs Artjoms (attēlā) atradās ieslodzījuma vietā, Elīna uzsāka romantiskas attiecības ar kādu Latvijā zināmu un skandalozu vīrieti, kas turklāt ir arī Artojma draugs. Tomēr mīlnieku attiecības vairs nav tik rožainas – tagad tās ir beigušās ar lielu blīkšķi.

Elīna Gluzunova šovam "Slavenības. Bez filtra" ir pievienojusies ar meksikāņu seriāla cienīgu drāmu, jau pirmajā sērijā atklājot, ka laikā, kad viņas bērnu tēvs Artjoms bijis cietumā, dziedātājai izveidojušās attiecības ar bēdīgi slaveno Niku Endziņu. Nu abu starpā romantika ir izplēnējusi, tagad bijušie mīlnieki ir kā uz nažiem. Izrādās, ka Niks vienlaicīgi ir ticies ar vairākām sievietēm, kamēr Elīnai teicis, ka vēlas viņu precēt un veidot kopīgu nākotni.

"Slavenības. Bez filtra" jaunās sezonas pirmajā sērijā Elīna gaida Niku pie "septītajām debesīm" jeb īslaicīgās aizturēšanas izolatora. "Kāpēc viņš ir šeit? Tāpēc, ka viņu savāca par narkotiku glabāšanu. Viņš ir tas cilvēks, kuram pavisam noteikti nevar uzticēties, jo viņš katrai sievietei, kura viņam liksies simpātiska un pagadīsies ceļā, visticamāk, sastāstīs pilnas ausis, lai dabūtu savu labumu. Varētu teikt, ka es uzķēros," stāsta Elīna.

"Ko vēl par abu attiecībām atklās skandalozā dziedātāja Elīna Gluzunova, kā nodevību uztvers Artjoms, un kas par to visu būs sakāms pašam Nikam Endziņam? Par to – šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā," sola šova veidotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!