Foto: Privātais arhīvs, LETA

Vispirms grupas "bet bet" atceltais koncerts un tagad Intara Busuļa menedžeres Unas Taal paustais sašutums sociālajā tīklā "Facebook" par Luiju Fonteinu atklāj "Fontaine Rock City" organizatora problēmas sadarboties ar Latvijas mūziķiem. "Delfi" sazinājās ar citām grupām, tostarp "Sudden Lights", "Dzelzs vilks", "Triana Park", "Detlef", "Musiqq", arī pašu "bet bet", lai noskaidrotu, kāda ir viņu pieredze sadarbībā ar Fonteinu. Lai arī atbildēja tikai pāris no minētajām grupām, kontakts ar Fonteinu visiem māksliniekiem nav bijis tas labākais.

Pirms aptuveni nedēļas Intara Busuļa menedžere savā "Facebook" profilā visai skarbi izteicās par sadarbību ar Luiju Fonteinu. Nespēja vienoties par skaņas un gaismu nodrošinājumu, draudi par honorāra nesamaksāšanu un lamāšanās bijusi klātesoša Unas komunikācijā ar Fonteinu. Pirms dažām dienām organizators nācis klajā ar savu aizstāvības tekstu par notikušo. "Fontaine Rock City" "Facebook" profilā viņš ļoti detalizēti atklājis, kā "noticis patiesībā" – pēc viņa domām.

Vai Luijs Fonteins vainīgs pie visa?

Luijs Fonteins "Delfi" sniedza ļoti izsmeļošu atbildi par situāciju ar Unu Taal, vēlāk savu vēstījumu viņš pārpublicēja arī "Fontaine Rock City" "Facebook" profilā. Viņš notikušo ar Busuļa menedžeri uzskata par vienkāršām savstarpējām nesaskaņām, taču viņu aizskārusi apsūdzība, ka viņš nemaksājot grupām. "Es vienmēr maksāju," viņš norāda. Fonteins uzskata, ka sniedza skatītājiem vislabāko iespējamo šovu, turklāt koncerta apmeklētāji pēc Busuļa koncerta bijuši ļoti priecīgi un izteikuši pozitīvas atsauksmes.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!