Foto: Publicitātes foto

Aktieris Andris Bulis pirms aptuveni diviem mēnešiem vietnē "Facebook" apstiprināja baumas par savas laulības šķiršanu. Nu žurnāls "Privātā Dzīve" vēsta, ka aktierim uzradusies jauna draudzene, kura ar viņu pavadījusi brīvdienas Salacgrīvas mājā.

Žurnāls vēsta, ka aculiecinieki pagājušajā nedēļā viņiem ziņojuši, ka manījuši aktieri kopā ar jaunu, blondu dāmu viņa dzimtajās mājās Salacgrīvā. Bulis mājā ieradies tikai stundu pēc tam, kad tur viesojusies viņa bijusī sieva Ilze Bule, lai paņemtu savas mantas.

Jaunā dāma ar melnu sunīti Andra dzimtajās mājās pavadījusi divas dienas. Aculiecinieki jau atraduši dāmu arī soctīklos un izzinājuši, no kurienes viņa nāk, kur ieguvusi izglītību un ar ko nodarbojas brīvajā laikā.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Bulis gan noliedzis, ka viņam šobrīd ir draudzene, jo viņam tam neesot laika. Un aktieris stāsta, ka šis nav pirmais gadījums šovasar, kad viņam tiekot piespēlēta draudzene. Tikko viņš bija paziņojis par laulības šķiršanu, jau uzradusies sieviete, kas nofotografējusi aktieri kopā ar pasākumu rīkotāju firmas vadītāja sievu, sakot, ka bildi sūtīšot "Privātajai Dzīvei". Taču, apskatot fotogrāfiju ar blondo dāmu, kuru aculiecinieki dēvējuši par viņa jauno draudzeni, Bulis atbildējis noliedzoši: "Pirmo reizi tādu sievieti redzu! Es tādu cilvēku nezinu! Arī Salacgrīvā biju velnsviņzina kad..."

Par šķiršanos ar sievu Andris Bulis paziņoja "Facebook", rakstot: "Apstiprinu jau izskanējušās baumas, ka mana laulība šobrīd tiek oficiāli šķirta." Vēlāk viņš atzina žurnālam "Privātā Dzīve", ka ar sievu kopā nedzīvo jau sešus mēnešus. Ilzei un Andrim ir ir divi bērni – dēls Markuss un meita Alise.

Aktiera vārds reiz bija saistīts ar nu jau skandalozo sabiedrības dāmu Lieni Skulmi, tagad Lieni Kiviču. Šis savdabīgais un publiskais mīlas trijstūris beidzās ar skandālu, pēc kura aktieris atgriezās ģimenē, publiski attaisnojās un atvainojās.

Par sānsoļiem tolaik Bulis komentējis žurnālam "Una": "Bāc, es kādam patīku! Un tu iekrīti atvarā, tajos tīklos. Man prieks, ka es pats atvēru acis, lai gan draugi jau laikus norādīja. Bet es taču jutos "kruts", nemāciet man dzīvot!". Viņš arī atzinis, ka tā viņu attiecībās nav bijusi pirmā krīze, taču cerot, ka pēdējā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 36. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!