Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA; Reuters/Scanpix/LETA

21 gadu vecā aktrise Dženna Ortega, kas milzu popularitāti guva atveidojot titullomu seriālā "Trešdiena" ("Wednesday"), intervijā "BuzzFeed Celeb" atbildēja, ka viena no trakākajām baumām, ko viņa par sevi jebkad dzirdējusi, bija 2023. gada augustā izskanējušie apgalvojumi, ka viņai un 61 gadu vecajam Džonijam Depam ir romantiskas attiecības.

"Iespējams, ka man bija nopietnas attiecības ar Džoniju Depu, un es vēlējos, lai visi mums liek svētu mieru," viņa sarkastiski sacīja.

Aktrise atklāja, ka tolaik pat aktieris Ričards E. Grānts filmēšanas laukumā viņai vaicājis: "Ak, tad tu un Džonijs?" Tas vien nozīmē, ka baumas patiesi cilvēkiem likās patiesas un izplatījās zibens ātrumā! "Es vien pasmējos, jo es šo cilvēku pat nepazīstu!" sacīja Ortega.

Baumas par to, ka Ortega un Deps satiekas, pirmo reizi izskanēja 2023. gada augustā slavenību tenku sociālajā tīklā "DeuxMoi". Toreiz tika citēts arī "Instagram" īsais stāsts (kurš tagad ir dzēsts), kurā it kā Ortega bija rakstījusi: "Tas ir tik smieklīgi, ka es pat nesmejos. Es nekad dzīvē neesmu satikusi vai strādājusi kopā ar Džoniju Depu. Lūdzu, pārtrauciet izplatīt melus un atstājiet mūs mierā."

Taču intervijā "BuzzFeed" Ortega norādīja, ka ne tikai baumas par iepazīšanos ir nepatiesas, bet arī šis soctīklu citāts, kurā viņa tās it kā noliedza. "Man tas šķiet tik ārprātīgi," viņa teica videoklipā. "Es nekad par to neesmu runājusi. Es nekad neko tādu neesmu teikusi..."

Arī Depa pārstāvis noliedza šīs baumas paziņojumā, kurā teikts, ka viņam "nav nekādu personisku vai profesionālu attiecību ar Ortegas kundzi". "Viņš nekad nav ar viņu ticies vai runājis. Viņš nav iesaistīts nevienā projektā ar viņu, un viņš arī neplāno to darīt," teikts paziņojumā. "Viņš ir satriekts par šīm nepamatotajām un ļaunprātīgajām baumām, kuru mērķis ir kaitēt viņa reputācijai un karjerai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!