Foto: Vida Press

2. septembrī Lady Gaga, ierodoties Venēcijas kinofestivālā kopā ar līgavaini Maiklu Polanski, atrādīja savu milzīgo saderināšanās gredzenu.

Laimīgais pāris tika nofotografēts, ierodoties Venēcijā, kāpjot no laivas neilgi pirms viņas jaunās filmas "Joker: Folie à Deux" pirmizrādes. 38 gadus vecā dziedātāja bija tērpusies melnbaltā, punktotā mini kleitā, acis paslēpusi aiz lielām tumšām saulesbrillēm, bet platīnblondie mati bija kārtoti pa pusei sakārtoti mezglā, pa pusei izlaisti. Uz viņas pirksta mirdzēja teju gigantiska izmēra saderināšanās gredzens.

Foto: Vida Press

Gaga pirmo reizi publiski runāja par savu saderināšanos Parīzes olimpisko spēļu laikā jūlijā. Iepazīstinot ar Francijas premjerministru Gabrielu Atālu, viņa savu partneri nodēvēja par saderināto. Tajā pašā mēnesī anonīms avots tabloīdā "Page Six" atklāja, ka pāris saderinājies jau "vairākus mēnešus" pirms šī paziņojuma Parīzē.

Tikmēr izdevums "People" ziņo, ka Polanskis bildināja popzvaigzni martā, kad viņa svinēja savu 38. dzimšanas dienu. Tomēr Gaga šo informāciju nav publiski apstiprinājusi, un svinību laikā gredzenu nevalkāja. "Pāris ar lieliskajiem jaunumiem dalījās tikai ar ģimeni un tuvākajiem draugiem, vēloties notikumu saglabāt privātu," teicis kāds avots. Informators piebilda, ka laimīgais pāris jau plāno kāzas. Polanskis "atbalsta viņas karjeru, un, lai gan pats nevēlas būt uzmanības centrā, viņš ļauj viņai mirdzēt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!