Foto: Reuters/Scanpix/LETA

61 gadus vecā aktiera Džonija Depa zobi izraisījuši plašas diskusijas pēc tam, kad viņš tika pamanīts atvaļinājumā Bahamu salās, "Instagram" ierakstā demonstrējot savus jaunos pērļu baltumus. Kā zināms, pagājušā gadā viņa neglītie, bojātie zobi izpelnījās plašu rezonansi.

"Instagram" videoklipā, kas uzņemts pavisam nesen, filmas "Karību jūras pirāti" zvaigzne bija redzams, atrodoties atvaļinājumā Bahamu salās. Tajā redzams, kā Deps komunicē ar apmeklētājiem un darbiniekiem kādā pludmales bārā, vairākas reizes pasmaidot filmētājiem ar daudz veselīgākiem un vizuāli pievilcīgākiem zobiem nekā iepriekš.

61 gadu vecais aktieris nepārprotami bija lieliskā noskaņojumā: viņš paspieda roku faniem un pat nokļuva aiz bāra letes, lai palīdzētu bārmenim pagatavot dzērienu.

"Vai es pareizi redzu? Viņa zobi izskatās gaišāki nekā jebkad agrāk!" kāds komentētājs zem ieraksta atzīmēja.

Cits bija pārliecinātāks savos novērojumos: "Deps sataisīja zobus! Izskatās tik labi."

Citi fani ne tik lielu uzmanību pievērsa zobiem, bet gan komentēja to, cik mierīgs Džonijs izskatījās pēc vairāku gadu grūtībām, kas bija saistītas ar šķiršanos un tai sekojošo tiesas prāvu par neslavas celšanu pret bijušo sievu Amberu Hērdu. "Tik jauki redzēt viņu, izbaudot atpūtu," rakstīja kāds fans.

Depa pārstāvji gan nav snieguši nekādu komentāru par aktiera acīmredzamo jauno smaidu, taču interneta lietotāji ir vienisprātis, ka viņš izskatās pārsteidzoši laimīgs un veselīgs. Un zobārsts ir izdarījis izcilu darbu.

Bet kas tad īsti bija noticis ar viņa smaidu? "Oskara" balvas ieguvējs jau agrāk ir bijis slavens ar to, ka viņš nav vēlējies veikt zobu uzlabošanas procedūras (ņemot vērā, cik bagāts viņš ir!). Depa zobu higiēna tika asi komentēta 2023. gada maijā Kannu kinofestivālā. Izrādās, viņš tolaik pagrieza pārāk daudz galvu pret fotogrāfiem un plaši atvēra muti, kā rezultātā ļoti pamanāmi bija viņa izteikti ne-baltie un bojātie zobi.

@dailymail It’s giving Captain Jack Sparrow 🥴 #fyp #johnnydepp #piratesofthecaribbean #showbiz #cannesfilmfestival #jacksparrow ♬ Pirates of the Caribbean audio edit - amour.jks

1995. gadā viņš žurnālam "Premier" teica: "Kad es redzu cilvēkus ar perfektiem zobiem, mani pārņem šausmas." Šķiet, ka kopš tā laika viņš ir mainījis savu viedokli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!