Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 5. septembrī, ar emocionālu epizodi noslēdzās plaši apspriestais realitātes šovs "Karsti. Krēta". Par šova uzvarētājiem iekšējā dalībnieku balsojumā tika atzīti kaislīgie Raivo un Aleksandra, kuri šova laikā ļāvās gan mīlas priekiem, gan arī vairākām attiecību skaidrošanas epizodēm.

Šova "Karsti. Krēta" tiešraides maratons noslēdzās 25. augustā, kad par karstāko dalībnieci pēc skatītāju balsojuma tika atzīta Rīgas Laura. Lai arī villas apdzīvotāju katram solim vairs nevarēja sekot līdzi tiešraidē, epizodēs līdz pat 5. septembrim atklājās aizvien jaunas un neredzētas kaislības.

Šova noslēdzošajā dienā dalībnieki atklāti dalījās viedokļos viens par otru, kā arī atcerējās "karstākos" brīžus no trim nedēļām Krētā, savukārt par kulmināciju kļuva noslēdzošās epizodes dalībnieku iekšējais balsojums par šova uzvarētāju pāri. Paši villas rezidenti nolēma, ka par labākā pāra godu cīnīsies Oskars un Nadīna, kā arī Raivo un Aleksandra.

Dalībnieki par karstāko pāri izraudzījās Raivo un Aleksandru, kurus, kā izrādījās šova sākumā, vieno astoņus gadus sena attiecību vēsture. Lai gan vairāki "Karsti. Krēta" dalībnieki un skatītāji uzskata, ka viņi nebija šķirti pēdējos astoņus gadus, tas pārim neliedza plūkt uzvaras laurus.

Finālā neizpalika arī emocionāls vēstījums no Raivo Aleksandrai: "Mīlu es tevi, un laikam nekad neesmu pārstājis mīlēt!"

Dāvanā pāris saņēma iespēju piecas naktis kopā ar saviem draugiem atpūsties villā, kura šovasar kļuva par "karstāko" punktu Krētā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!