Foto: Privātais arhīvs

Dziedātāja un izbijusī "ceļa bedru deputānts" Intrisha šovā "Slavenības. Bez filtra" kopā ar māsu gatavojas kādam īpašam notikumam – no Kanādas pēc desmit gadiem uz Latviju beidzot ir atbraukusi viņas tante ar savām meitām. Intrisha pasākumam pieiet gana nopietni – jāizvēlas labākā kleita ar spīguļiem, kā arī emocionāli jānoskaņojas ar pozitīvām vibrācijām!

Kā atklāj dziedātāja, labām vibrācijām viņas dzīvē ir ļoti liela loma, tāpēc viņa neklausās dziesmas, kuru lirikas ir ar negatīvu noskaņu: "Priekš kam klausīties dziesmas, kur ir "drama – melodrama" par kaut kādiem sliktiem vīriešiem? Nedrīkst klausīties negatīvas vibrācijas, jo, ja tu to dari, tad pats pazeminies šo negatīvo vibrāciju līmenī.

Kad es rakstu dziesmas, to vārdi vienmēr ir ar pozitīvām vibrācijām. Kad es dziedu šo dziesmu, kosmoss taču to dzird! Mums vajag tikai labus vārdus. Tieši tāpēc klausos tikai savas dziesmas, jo es zinu, ka tur točna ar vibrācijām viss ir kārtībā!"

Kā zināms, kolorītajai dāmai vietnē "TikTok" ir daudz sekotāju – viņas amizantos video ikdienā vēro teju 60 000 cilvēku, lielu daļu priecē jaunietes latviešu valodas prasme, kas acīmredzami nav viņas dzimtā valoda. Maijā Intriša sevi nopietni pieteica pašmāju šovbiznesā, proti, klajā tika laists trešais viņas albums ar nosaukumu "Čika Club".

Intriša gan sociālajos tīklos saņēmusi ne pārāk labas atsauksmes par savu dziedātprasmi – pēc albuma "Rep Vibe" iznākšanas ļaudis viņai rakstījuši, ka meitenei neesot balss un vispār viņa vienkārši nemākot dziedāt. Toreiz Intriša šos pārmetumus ņēma vērā, tieši tāpēc pie jaunā albuma sastrādājusies ar vokālajiem pedagogiem.

"Varu teikt, ka man izdevies par 50 % atgriezt atpakaļ tādu balsi, kāda man bija laikā, kad dziedāju korī," "Delfi" sacīja jaunā māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!