Foto: Lauris Vīksne

"Vēl aizvien neesam saņēmuši no Adrianas Miglānes rēķina apmaksu par apaviem un nenotikušā koncerta reklāmas izmaksām. Tāpēc vērsāmies tiesā!" portālam "Delfi" vēsta veikala "Stilīgie apavi" pārstāvji. Kā norāda Zemgales rajona tiesa, 2024. gada 26. augustā patiešām ierosināta tiesvedība pret Adrianu Miglāni par naudas līdzekļu piedzīšanu.

Zemgales rajona tiesa informē: "Zemgales rajona tiesā saņemts SIA "Stilīgie apavi" prasības pieteikums vienkāršotās procedūras lietā pret Adrianu Miglāni par naudas piedziņu.

Šobrīd lietā pieņemts lēmums par pieteikuma pieņemšanu un lietas ierosināšanu, ar šo lēmumu noteikts atbildētājai termiņš rakstveida paskaidrojumu iesniegšanai, t.i. līdz oktobra sākumam. Pašreiz papildus komentāri netiks sniegti."

Jau ziņojām, ka "Stilīgie apavi" apgalvo, ka Miglāne izturējusies rupji un nav ievērojusi norunātās reklāmas un koncerta saistības. Taču Miglāne uzskata, ka dziedātājs var atcelt savu koncertu (piemēram, veselības problēmu dēļ), tāpat influenceris varot izvērtēt – reklamēt vai tomēr nereklamēt saņemto dāvanu.

"Stilīgi apavi" ziņoja, ka Miglānei nosūtīti apavi 200 eiro vērtībā, un veikals vēlējās, lai Miglāne nomaksā rēķinu par neizpildīto vienošanos. Taču Miglāne norādīja, ka līgumu ar veikalu nav slēgusi, tādēļ nav juridiska pamatojuma maksāt.

"Man ir ļoti spēcīgs advokāts. Es esmu sagatavojusies pilnībā, un es tādu morālo kompensāciju pieprasīšu, ka beigās viņi man vēl gadu atvainosies," par tiesas procesu ir dusmīga Adriana, taču "Stilīgie apavi" negrasās atkāpties no saviem uzskatiem.

Arī iepriekš influencerei bijusi lieta, kas nonākusi PTAC, taču Miglāne vienojusies ar PTAC un samaksājusi sodu, kā arī apņēmusies ievērot attiecīgos līguma noteikumus, nesniegt maldinošas reklāmas un neveikt citu negodīgu komercpraksi.

Vairāk par to, kas tad īsti nogāja greizi ar Adrianas un "Stilīgie apavi" sadarbību, vari lasīt rakstā "Strīds starp Adrianu Miglāni un "Stilīgie apavi". Runā abas puses un eksperti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!