Foto: Oskars Rudzītis

Liepājā, Juliannas pagalmā, ģimenes un draugu lokā atklāts nupat saderināto Lienes Ušakovas un Jura Zundovska kopīgi izlolots uzņēmums – bārberšops jeb specializētā vīriešu frizētava "Twins". Dažādos TV šovos iepazītie salona saimnieki atklāšanas svētku fotogrāfijas laipni izrāda arī "Delfi" lasītājiem.

Jauno bārberšopu abiem labpatīk saukt par ģimenes uzņēmumu, jo, kā norāda Juris: "Esam saderinājušies un ceļā uz to, lai sauktu sevi par īstu ģimeni."

Kā labi zināms, Liene Ušakova ir cieši saistīta ar skaistumkopšanu. Tā ir viņas sirdslieta: arsenālā ir daudz ar skaistumu saistītu diplomu un sertifikātu, kas apliecina zināšanas un iemaņas. Lai arī Liene šajā lauciņā jau iepriekš ir darbojusies, viņa vēlējusies to apgūt vēlreiz, lai vēl plašāk attīstu savas prasmes. Savukārt Jurim bārbera arods šķitis aizraujošs jau gadiem ilgiem, pietrūcis pavisam nedaudz, lai to apgūtu.

"Bokseris pavisam noteikti nevar sūdzēties par roku veiklību un labu reakciju," norāda Juris, piebilstot, ka šajā profesijā tas viss ļoti labi noderot.

Mēs abi bijām vienisprātis, ka kopīgi hobiji un intereses tikai stiprina attiecības un tas ir labs fundaments nākotnei. Kopīgi iestājāmies bārberu akadēmijā "Wood Religion Barber Academy".

Juris Zundovskis

"Abi veiksmīgi pabeidzām mācības un nolēmām, ka tas, ko esam iemācījušies, ir jāliek godam lietā – atverot savu ģimenes uzņēmumu Liepājā." Lai arī Liepājā esot tā švakāk ar telpu atrašanu, Juris sarunā ar "Delfi" norāda, ka "telpas atradās kā tāda Dieva dāvana" un tā jau bijusi puse no padarītā darba." Frizētavai piemērotā vieta atrasta Friča Brīvzemnieka ielā.

Tālāk sekojuši interjera jautājumi, kur, lai atvieglotu darbu, pāris piesaistījis arī interjera dizaineri. Bet daudzus no remontdarbiem veikuši paši savām rokām. Abi ir bezgala pārliecināti – gala rezultāts sanācis ļoti gaumīgs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!