Foto: Publicitātes foto

Elīna Gluzunova savu ierašanos šovā "Slavenības. Bez filtra" padarīja īpaši spilgtu, jau šova sākumā, atklājot mīlas trijstūri starp pašu, savu mīļoto Artjomu, kurš tobrīd atradās ieslodzījumā, un bēdīgi slaveno Niku Endziņu, kurš arī dzīvojas pa ieslodzījuma vietām.

"Delfi" jau vēstīja, ka Elīna Gluzunova pievienojusies šovam "Slavenības. Bez filtra" un jau pirmajā sērijā atklāja, ka laikā, kad viņas bērnu tēvs Artjoms bijis cietumā, dziedātājai izveidojušās attiecības ar bēdīgi slaveno Niku Endziņu. Nu abu starpā romantika ir izplēnējusi, tagad bijušie mīlnieki ir kā uz nažiem. Izrādās, ka Niks vienlaicīgi ir ticies ar vairākām sievietēm, kamēr Elīnai teicis, ka vēlas viņu precēt un veidot kopīgu nākotni.

"Slavenības. Bez filtra" jaunās sezonas pirmajā sērijā Elīna gaidīja Niku pie "septītajām debesīm" jeb īslaicīgās aizturēšanas izolatora. Tur viņš nonācis par narkotiku glabāšanu.

Taču tagad žurnālam "Privātā Dzīve" Elīna atklāj, ka šim šovam pieteikusies tikai materiālu apstākļu dēļ, jo, kamēr Artjoms bijis prom, izveidojušies dažādi parādi un citi finansiālie jautājumi. Par lielo skandālu Elīna stāsta: "Pati neskatos šovu, jo viss, kas šobrīd tiek rādīts televīzijā, tāpat kā visi raksti un runas, kas klīst pa internetu, man vairs nav aktuāli."

Par savu atklātību Elīna lepojas un uzskata, ka ir iedrošinājusi citas sievietes runāt par patieso situāciju mūsdienu sabiedrībā. "Pat precēti vīrieši tiekas ar vairākām sievietēm vienlaikus. Tāpēc mans stāsts nav nejaušība," apgalvo Elīna.

Ar Endziņu gan viņas attiecības vairs nav tās labākās: "Nikam ir tuvošanās liegums man. Uzsākta pagaidu aizsardzība pret vardarbību, jo manā virzienā vairākkārt tika izteikti draudi," PDz atklāj dziedātāja.

Taču Elīna ilgi nebēdā un atkal ir kopā ar bērnu tēvu Artjomu. "Dienā, kad Artjoms iznāca no ieslodzījuma vietas, tas bija pirmais, ko viņam uzreiz pēc apskāviena pateicu. Protams, bija šoks un pārmetumi. Taču es nebūtu nedz varējusi, nedz gribējusi to noslēpt."

PDz Elīna arī atklājusi kādēļ tad tik ātri metusies jaunā dēkā. Viņa stāsta: "Es neuzskatu, ka tā bija dēka, kurā meklēju aizvietotāju līdz laikam, kad mans dzīvesbiedrs iznāks no cietuma. Es vienkārši nezināju, vai viņš vispār no turienes iznāks, cik nopietna ir situācija. Nebiju iepazīstināta ar lietas apstākļiem. Tas, ko man teica advokāts un citi šajos notikumos iesaistītie, – Artjoms cietumā var pavadīt ļoti ilgus gadus. Tāpēc uzskatīju, ka man ir jādzīvo tālāk," atklāj Elīna un norāda, ka ar citu cilvēku iepazinās veselu pusotru mēnesi pēc Artjoma aizturēšanas.

Elīna ar Artjomu attiecību problēmas risinās pie attiecību terapeita. Lai arī abi vēl aizvien nav precējušies, šī tēma attiecībās ik pa laikam uzvirmojot.

Vairāk par Elīnas Gluzunovas attiecību līkločiem – lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 37. numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!