Foto: AP/Scanpix/LETA

Pasaulslavenā dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa atklājusi, ka nevar iznēsāt pati savus bērnus, vēsta BBC.

32 gadus vecā Gomesa par šo jautājumu atklāti runājusi žurnāla "Vanity Fair" intervijā. "Es nekad neesmu to teikusi, bet diemžēl nevaru iznēsāt savus bērnus," viņa sacījusi, atzīstot, ka, uzzinot šos jaunumus, viņai iestājušās sēras.

"Man ir daudz medicīnisku problēmu, kas apdraudētu manu dzīvību un mazuli. Par to man kādu laiku nācās skumt," dziedātāja paskaidro.

Gomesa jau iepriekš bijusi atklāta par savām veselības likstām – viņai diagnosticēta sarkanā vilkēde, kas ir neārstējama autoimūna slimība, kad imūnā sistēma sāk uztver organisma audus kā svešus un "uzbrukt" tiem. Šos simptomus var novērst, lietojot medikamentus.

2017. gadā dziedātāja atklāja, ka viņai veikta nieres transplantācija. Šī operācija arīdzan saistīta ar sarkanās vilkēdes diagnozi. Tāpat viņa atklāti stāstījusi par dzīvi ar bipolārajiem traucējumiem dokumentālajā filmā "My Mind and Me".

Jau 2022. gadā Gomesa medijam "Rolling Stone" sacīja, ka viņai, iespējams, nevar iestāties droša grūtniecība, jo viņa ikdienā lieto medikamentus. Savukārt nesenajā "Vanity Fair" intervijā viņa uzsver, ka tāpat cer uz ģimeni ar bērniem, un apsver surogātmātes vai adopcijas iespēju. Kā izrādās, arī Gomesas mamma reiz tikusi adoptēta. "Tas nav tā, kā es to iztēlojos. Es domāju, ka tas notiks tieši tāpat, kā tas notiek ikvienam," Gomesa stāsta. "Taču nu es ar to sadzīvoju daudz labāk. Es uzskatu to par svētību, ka apkārt ir tik daudz cilvēku, kas izvēlas surugātmātes vai adopciju, kas man pašlaik sniedz lielas iespējas."

Dziedātāja skaidro, ka par spīti tam, ka bērnu nevarēs iznēsāt pati, viņa to vienalga mīlēs kā savu. "Galu galā man ir vienalga. Tas būs mans. Tas būs mans mazulis," slavenība uzsver.

Gomesa šobrīd ir attiecībās ar mūzikas producentu Beniju Blanko.

"Delfi" jau informēja, ka Gomesa ir viena no jaunākajām miljardierēm ASV. Pēc "Bloomberg" aprēķina, viņas kopējā vērtība šobrīd ir ap 1,3 miljardiem ASV dolāru. Daļu Gomesas ienākumu veido darbošanās mūzikas un kino industrijā, kā arī sadarbības ar dažādiem zīmoliem, tomēr lauvas tiesa saistīta ar Gomesas skaistumkopšanas uzņēmumu "Rare Beauty", kura produkti ir ļoti populāri, jo īpaši influenceru un pusaudžu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!