Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Cardi B sociālajā tīklā "Instagram" dalījusies ar ļoti atklātām fotogrāfijām no dzemdību zāles un paziņojusi, ka laidusi pasaulē savu trešo bērnu ar vīru Offsetu, ar kuru drīzumā plāno šķirt laulību.

31 gadu vecā dziedātāja paziņoja, ka pasaulē nākusi meitiņa – māsa sešus gadus vecajai Kultūrai un trīsgadīgajam Veivam. Kā redzams attēlos, dzemdību zālē atradās arī tēvs un abi pārējie bērni.

Ar šo ģimenes papildinājumu Offsetam tagad ir seši bērni no četrām dažādām sievietēm. Viņam ir arī 15 gadus vecs dēls Džordans no attiecībām ar Džastīni Vatsoni, deviņus gadus vecs dēls Kodijs, kura māte ir Oriela Džeimija, un deviņus gadus veca meita Kalea, kuras māte ir Šaija Lamūra.

Paziņojums par bērna piedzimšanu sakrīt ar Cardi un Offset atklāsmēm, ka viņu laulība vairs nav glābjama. Cardi B par grūtniecību paziņoja 1. augustā, vienu dienu pēc tam, kad iesniedza šķiršanās pieteikumu. Tā gan nav pirmā reize – viņa to izdarīja arī 2020. gada septembrī, bet divus mēnešus vēlāk no lēmuma atteicās. Šoreiz, kā informē avoti izdevumam "People", šķiršanās nav saistīta ar vīra neuzticību. Viņi par to runājuši jau kādu laiku un apsprieduši: "Nebija tā, ka viņa vienkārši pamodās, notika starpgadījums, un tas bija viss." Attiecību problēmas pastāvot jau vismaz gadu, un šķiršanās esot "draudzīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!