Foto: Vida Press

Tikai pāris stundas pēc Ņujorkas modes nedēļas noslēguma norisinājās 2024. gada "MTV Video Music Awards" balvu pasniegšanas ceremonija. Nebūs melots sakot, ka sarkanā paklāja tērpi slavenību mugurās bija cienīgs nedēļas turpinājums un modes industrijas sasniegumu triumfs.

Teilore Svifta

Rūtīs, kas asociējas ar pankiem, bet siluetā, kas nācis no vēstures lappusēm, mūziķe no galvas līdz kājām bija tērpusies "Christian Dior" aktuālākajā kleitā no 2025. gada "resort" kolekcijas, kas atrādīta tikai šajā vasarā.

Sabrina Kārpentere

"Espresso" dziedātāja grasās kļūt par ikonu un apauj arī ikoniskus tērpus. Šoreiz viņa izvēlējusies tērpu no arhīviem – "Bob Mackie" 1991. gada kleitu, ko Madonna reiz bija uzvilkusi uz Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju.

Tyla

Mūziķe izvēlējusies saulaināko iespēju – koši dzeltenu kleitu, kas sastāv no striķiem, no zīmola "Area" 2024. gada rudens/ziemas kolekcijas. Komplektā – kontrastējoši rozā kurpes un tirkīzzila kaklarota.

Megan Thee Stallion

Pirms uzstāšanās uz skatuves, Megana pozēja melnā, apjomīgā, caurspīdīgā kleitā no zīmola "Nicole + Felicia". Neraugoties uz neitrālo krāsu, šo tērpu nepamanīt nav iespējams.

Addison Rae

Mūziķe ir mācījusies no popzvaigznes Madonnas un uz sarkanā paklāja izvēlējusies tērpties veļā. Salīdzinājumā ar pieredzējušāko kolēģi, šis tērps neglaimo augumam.

Kamila Kaveljo

Pirms kāpšanas uz lielās skatuves, Kaveljo gozējās gotiski glamūrīgā kleitā no "Tom Ford" augstās modes kolekcijas šī gada rudenim/ziemai. Līdzīgi kā daudzas kolēģes, viņa bija izvēlējusies viduslaiku noskaņu ar krusta formas kaklarotām un plīvuru uz galvas.

Parisa Hiltone

Sabiedrības dāma Hiltone vienmēr mirdz, šoreiz pārsteidzoši garākā kleitā un ar grandiozām dimantu kārtām ap kaklu.

Sukija Vaterhausa

Vaterhausa vienmēr ir gatava tērpties spalvās vai kažokādās. Šoreiz viņa izvēlējusies "Dolce & Gabbana" modes nama 2023. gada rudens/ziemas kolekcijas tērpu.

Anitta

Mini kleita ar korseti, zeķēm un apmetni, – gluži kā viduslaiku līgava ir mūziķe Anitta.

Chappell Roan

Roana debijai izvēlējusies viduslaiku iedvesmotas drēbes – caurspīdīgu kleitu un samta apmetni no "Y/Project" 2024. gada rudens/ziemas kolekcijas. Īpaši efektīgs bija viņas metāliskais manikīrs un zābaki kā bruņas līdz augšstilbam.

Summer Walker

1950. gadu "pin-up" sieviešu enerģija modīgā leoparda raksta mini kleitā un klača somā lūpu formā. Papildus drāmai – mākslīga cigarete rokās.

Lisa

Arī grupas "Blackpink" dziedātāja apstiprināja, ka kapuces ir modē. Viņas tērpu pēc pasūtījuma radījis "Mugler" modes nams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!