Foto: Vida Press

Arī bagātajiem un slavenajiem dzīvē bijuši grūti brīži. 38 gadus vecā "Grammy" balvas ieguvēja Lady Gaga tikusi kursabiedru izsmieta, kad studēja Ņujorkas universitātē. Viņas kursabiedri tobrīd pat bija izveidojuši "Facebook" domubiedru grupu ar nosaukumu "Stefānija Džermanota, tu nekad nebūsi slavena", vēsta tabloīds "People".

"Daži cilvēki, ar kuriem es mācījos koledžā, uztaisīja šo. Tieši tādēļ jūs nevarat padoties, kad cilvēki par jums šaubās vai vēlas, lai jums neizdodas – ir jāturpina," viņa komentējusi fana video platformā "TikTok".

"TikTok" ierakstā redzamas divas fotogrāfijas – ekrānuzņēmums ar "Facebook" grupu, kurā Lady Gaga (īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželina Džermanota) tikusi izsmieta, un attēls, kurā uzskaitīti neskaitāmie apbalvojumi, kurus dziedātāja un aktrise saņēmusi savā karjeras laikā. Nu šī domubiedru grupa ir dzēsta.

2016. gadā Lady Gagas bijusī klasesbiedrene Lorēna Bona atgādināja, kā "Facebook" grupā dalībnieki izsmēja dziedātājas centienus un pat mīdīja skrejlapas, kurās tika reklamēti viņas šovi. "Atceros, ka kāds puisis vienu no viņas gaidāmā koncerta skrejlapām atnesa uz vietējo bāru," viņa stāstīja. "Viņš nepārprotami bija uz skrejlapas uzspiedis savas dubļainās zoles nospiedumu tā, ka tas pārklāja viņas vārdu."

@smarter.notharder 🥶 #money #fyp #entrepreneur #millionaire #foryou ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

"The Joker: Folie à Deux" aktrise mūziku spēlēt iemācījās jau bērnībā, un uzstāties sāka pusaudžu gados, bet 2000. gados kļuva pazīstama Manhetenas klubu vidē. Aptuveni tajā pašā laikā viņa pieņēma skatuves vārdu "Lady Gaga", daļēji iedvesmojoties no "Queen" dziesmas "Radio Ga Ga", lai gan dziedātājas bijušais draugs un mūzikas producents Robs Fusari apgalvo, ka skatuves vārdu izdomājis tieši viņš.

Savulaik intervijā "Variety" seriālam "Actors and Actors" viņa stāstīja, ka uzskata – skatuves vārds reprezentē viņas dažādos personības elementus. "Gaga ir mana spēcīgākā individuālā daļa, ko es atklāju, būdama jauna Ņujorkā – mīlot mūziku, tiekoties ar jauniem māksliniekiem, strādājot ar mūziķiem, rakstniekiem."

Ar šo skatuves vārdu viņa kļuva par pasaulslavenu zvaigzni. 2009. gadā, izlaižot debijas albumu "The Fame", pasaulei kļuva zināmi tādi hiti kā "Just Dance", "Poker Face", "LoveGame" un "Paparazzi". Kopš tā laika Lady Gaga nopelnījusi 13 "Grammy" balvas, divas Zelta globusa balvas, 18 MTV video mūzikas balvas, Kinoakadēmijas balvu, BAFTA balvu un trīs BRIT balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!