Latvijas basketbolists Jānis Bērziņš un horeogrāfe, sporta skolotāja Elīza Bērziņa sagaidījuši nākam pasaulē savu trešo bērniņu. Pāra trešā atvase ir dēls, kuru nosaukuši par Ralfu. Par laimīgo notikumu Elīza paziņojusi sociālajos tīklos, klāt pievienojot emocionālu video ierakstu.

Zem pievienotā video Elīza Bērziņa raksta: "Un atkal es turu rokās mazu, mazu kunkulīti. Man dzīve deva iespēju trešo reizi piedzīvot šos maģiskos mirkļus. Prātam nesaprotams, kā kaut kas tik mīļš var izveidoties no diviem cilvēkiem. Esam laimīgi ir pateikts ļoti pieticīgi, mēs kaut kur lidināmies mākoņos un vēl vairāk...

Es skatos uz mazo cilvēciņu, bučoju mīkstos, siltos vaidziņus, smaržoju viņa pūkaino galviņu, izbaudu, cik vien varu. Ralfs Bērziņš 10.09.2024."

Lieliskajā notikumā sūtam sirsnīgus sveicienus vecākiem Elīzai un Jānim, kā arī Ralfa māsiņai Laurai un lielajam brālim Dāvim.

Jau ziņojām, ka Latvijas basketbolists Jānis Bērziņš karjeru turpinās Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) līdervienībā Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!